Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
label, b494, b-494, brady, kleur, bedrukbaar, laboratorium, thermischLabel B-494-brady-thermisch transfer-bedrukbaar-kleurlabel, b494, b-494, brady, kleur, bedrukbaar, laboratorium, thermisch

Labels kleur, B-494

FabrikantBrady
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Brady, label B494
Het gekleurde B-494 polyesterlabel voor de identificatie van stalen is een uiterst betrouwbaar en ter plaatse bedrukbaar label. 

Omschrijving

Brady, B-494 polyester label in kleur

Het gekleurde B-494 polyesterlabel van Brady voor de identificatie van stalen is een uiterst betrouwbaar en ter plaatse bedrukbaar label.

Traceer en sorteer laboratoriumstalen op kleur

Label B 494 brady tube app02

Met het B-494 label kunnen laboratorium medewerkers snel stalen herkennen aan de kleur en zo tijd besparen en fouten voorkomen.

Het label is verkrijgbaar met een labelrand in 6 verschillende kleuren:

  • rood, groen, blauw, geel, oranje en roze.
  • In iedere kleur zijn de optimale labelafmetingen verkrijgbaar voor diverse glazen monsterhouders, waaronder flesjes en buisjes.


Uiterst betrouwbaar

Brady Traceer en sorteer laboratorium labels op kleur uiterst betrouwbaar


Het B-494 polyesterlabel is een betrouwbare oplossing voor het identificeren en traceren van stalen. Het label blijft kleven en leesbaar, zelfs bij blootstelling aan chemicaliën en opslag in vloeibare stikstof. Dankzij de onderliggende bedrukking zal de kleurcode van het label niet vervagen of uitsmeren en blijft het label duidelijk herkenbaar tot lang nadat het is afgedrukt.

Voeg gegevens toe in het laboratorium

Brady Traceer en sorteer laboratorium labels op kleur voeg gegevebs toe in het laboratorium

 

  • Met de Brady Workstation-apps kunnen laboratorium medewerkers tekst, symbolen, serienummers, barcodes, QR-codes en andere gegevens toevoegen voordat ze het label afdrukken met een printer van Brady.

  • Compatibele printers zijn de BMP61, BradyPrinter M611, BBP12, BradyPrinter i3300, BradyPrinter i5100 en BradyPrinter i7100.

  • Het label bedrukken in plaats van beschrijven is belangrijk voor de betrouwbaarheid en leesbaarheid van het label. De meest duurzame bedrukking op het B-494 label kan worden gerealiseerd met het Brady R6400 printlint.

 

 

Specificaties

Terug naar: Labels laboratorium