Leveringsvoorwaarden

B.V. Verenigde Instrumenthandel Salm & Kipp. KvK 30048298

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de FHI algemene leveringsvoorwaarden 2020 van toepassing, uitgegeven door vereniging FHI, federatie van technologiebranches.

De FHI Algemene Leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 40507574.

Via onderstaande button kan je de de FHI Algemene Leveringsvoorwaarden 2020 downloaden (in het Nederlands of Engels):

Order en transportkosten

Wanneer worden er orderkosten in rekening gebracht?

Indien je een order plaatst met levering binnen de Benelux (Nederland, België en Luxemburg) en de totale bruto orderwaarde bedraagt minder dan € 400,- (exclusief BTW en eventuele korting en/of verwijderingsbijdrage), dan hanteren wij een vast tarief voor orderkosten van € 29,50.

Voor levering buiten de Benelux gelden aparte tarieven voor orderkosten. Neem gerust contact op met info@salm-en-kipp.nl voor informatie en een eventuele prijsopgave.

Wanneer worden er transportkosten in rekening gebracht?

In principe leveren wij de producten binnen de Benelux franco (Incoterm DDP). Transportkosten kunnen separaat worden geoffreerd en/of doorberekend voor apparatuur die volumineus en/of zwaar is. Deze apparatuur dient bijvoorbeeld met speciaal en/of zwaar transport vervoerd te worden en/of er is extra handeling nodig om het apparaat bij jou op locatie af te leveren.

De chauffeur zal jouw bestelling lossen tot aan de eerste drempel (straatniveau, bijvoorbeeld de hoofdingang of expeditie). Waar die ‘eerste drempel’ ligt, wordt door de chauffeur ter plaatse beoordeeld.

Indien je specifieke wensen hebt met betrekking tot aflevering en/of verplaatsing van de te leveren producten binnen jouw bedrijf of bedrijfsterrein, kunnen wij jou hiervoor een prijsopgave doen toekomen.

Neem gerust contact op met info@salm-en-kipp.nl voor informatie en eventuele prijsopgave van transportkosten.

Ben je niet zeker van de losmogelijkheden bij jouw bedrijf?

Stuur ons dan een e-mail info@salm-en-kipp.nl met enkele foto’s van de situatie waar je de goederen gelost zou willen hebben (met vermelding van jouw opdracht/ordernummer).