Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
label, B-403, Brady, wateroplosbaar, papier, identificatieB-403 - Brady wateroplosbare labelslabel, B-403, Brady, wateroplosbaar, papier, identificatie

Water oplosbare labels, B-403

FabrikantBrady
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Brady water oplosbare labels, B-403
Brady water oplosbare labels B-403, etiketten

- Voor algemene laboratorium identificatie

Omschrijving

Brady, wateroplosbare papieren labels B-403

Het B-403 wateroplosbare papieren label van Brady lost binnen 30 seconden volledig op bij blootstelling aan warm water zonder daarbij het oppervlak te beschadigen of lijmresten achter te laten.

B-403 is perfect voor het labelen van items die nieuwe identificatie nodig hebben na ieder gebruik of etiketten die de reinigingsmachine in gaan. In dat laatste geval scheelt het veel onderhoud van filters en afvoeren. 

De labels kunnen gemakkelijk verwijderd worden.

Zelfklevend, makkelijk aan te brengen

Het wateroplosbare label blijft goed kleven op de meeste oppervlakken, waaronder glas, roestvrij staal, aluminium en kunststof. Dat maakt van het label een uitstekende oplossing voor de tijdelijke identificatie van containers, kisten en glaswerk met een minimale hoeveelheid afval. 

Wateroplosbare labels kunnen ter plaatse worden bedrukt met een benchtopprinter van Brady.

Printers die compatibel zijn met het B-403 wateroplosbare label zijn de BBP12, S3100, BBP30, BBP31, BBP33, BBP35, BBP37 en de i7100.

Label B-403

Omstandigheden Spoelkeuken, algemene laboratorium identificatie, tijdelijke identificatie, productie

Gebruik Flessen, potten en buizen

Kenmerken Wateroplosbare papieren label lost binnen 30 seconden volledig op bij blootstelling aan warm water zonder daarbij het oppervlak te beschadigen of lijmresten achter te laten.

Inktlintserie R4300

 

 

 

Specificaties

Terug naar: Labels laboratorium