OVER ONS

Was jouw grootvader ook al klant bij Salm en Kipp? Wie weet! 

Wij leveren immers al meer dan 125 jaar laboratoriumapparatuur. Dus sinds de oprichting door de heer G.B. Salm hebben wij vele technologische ontwikkelingen de revue zien passeren en ontelbaar veel laboranten gesproken. Die ervaring gebruiken wij om ons assortiment, advies en service niveau continu te optimaliseren.


Wij worden graag persoonlijk!

Eén ding vinden wij heel belangrijk als je nieuwe laboratoriumapparatuur bij ons aanschaft. En dat is persoonlijk contact met jou. Of het nou gaat om een offerte voor een magneetroerder, het vervangen van flowkasten of een omvangrijke verhuizing van een productie vriesdroger, door persoonlijk contact en advies op maat garanderen wij dat je na afloop tevreden bent.
 

ONS TEAM

Even voorstellen, ons SALM EN KIPP team...
Customer Care

Menno, Bert, Koen, Marjolein,
Michelle, Fynn en Desmon
Sales

Maarten, Jeff, Sabine,
Johan, Michiel en Antonio
Technical Department

Peter, Dennis, Fred, Martijn,
Stefan, Sven, Wolfert, en Carry
Operational Support

Karin, Sandra en Esther
TEAM SALM EN KIPP
TEAM SALM EN KIPPinfo@salm-en-kipp.nl

Onze geschiedenis 

This image for Image Layouts addon

1914 - Amsterdam

Op 1 oktober 1898 opende G.B. Salm een magazijn van wetenschappelijke instrumenten in een pand aan de Reguliersbreestraat 31 te Amsterdam. In hetzelfde gebouw was op de begane grond een van de eerste winkels van Vroom & Dreesmann gevestigd, toen bekend onder de naam “Magazijn De Zon”.

Al spoedig bleek dat de heer Salm zich niet had vergist in de toename van wetenschappelijk onderzoek. Zijn moderne opvattingen over wat wij nu marketing, planning en klantenservice noemen, hadden tot resultaat dat zijn magazijn steeds groter werd en een steeds grotere naamsbekendheid verwierf in de laboratoriumwereld. De ruimte was daarom al gauw te klein en het personeelsbestand moest worden uitgebreid. Er werd in 1910 besloten te verhuizen naar een groter pand aan de Keizersgracht te Amsterdam.

Foto: Uit Het Leven, Spaarnestad Photo. De ontvangkamer en instrumentenzaal, Keizersgracht, Amsterdam

Learn More

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Het is prettig om fluitend naar je werk te gaan, waarbij het voelt alsof je thuis bent. Binnen ons familiebedrijf heerst een cultuur van vertrouwen, eerlijkheid, humor en vriendelijke, oprechte aandacht voor elkaar. Deze persoonlijke benadering is merkbaar in al onze interacties; aan de telefoon, bij jou op de werkvloer, alsmede op beurzen en seminars.

Sigma
Gonotec
Brady
MBraun
Christ
Milestone
"We zijn er trots op dat we al jarenlang een intensieve samenwerking hebben met gerenommeerde fabrikanten"