Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
Laboratorium, printer, i7100, Industriële labelprinter, BradyLaboratorium printer i7100 Industriële labelprinter BradyLaboratorium, printer, i7100, Industriële labelprinter, Brady

Industriële labelprinter, i7100

FabrikantBrady
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Brady, Printer i7100 Industriële labelprinter
Brady printer i7100, industriële labelprinter, etikettenprinter

Omschrijving

Brady, industriële labelprinter voor intensief gebruik, 300 dpi

Snel identificatiematerialen printen voor grote aantallen labels

Deze opvolger van de BP Precision printer is geschikt voor het duurzaam en uiterst nauwkeurig printen van grote aantallen labels voor identificatietoepassingen in de lucht- en ruimtevaart, defensie, openbaar vervoer, elektronica, auto-industrie en logistiek.

Print snel een uitgebreid assortiment kwalitatieve identificatiematerialen voor verschillende toepassingen waaronder identificatie van kabels, printplaten, eigendommen en componenten.

De Brady Printer i7100 is uitgerust met een intuïtief kleurentouchscreen met opvallende pictogrammen die eenvoudig toegang geven tot de printermenu’s. Het inklapbare deksel zorgt voor een compact formaat en laat gebruikers toe om snel materialen te vervangen om een nieuwe printopdracht te starten of verder te printen.

De i7100-printer wordt geleverd inclusief EU-stroomkabel, 2 lege printlintkernen, een USB-kabel, een product-cd met printerstuurprogramma, de gebruikershandleiding in meerdere talen, de configuratie-/instelhandleiding in het Engels en een gedrukte gebruikershandleiding in het Engels.

De printer wordt tevens standaard geleverd inclusief een ingebouwde antistatische borstel, voor het wegnemen van de elektrostatische lading na het printen.

KENMERKEN

• een krachtige interne sensor voor het printen van max. 7000 labels per dag
• printsnelheid tot 300 mm/s
• zeer scherpe printkwaliteit van 600 dpi
• centrering van de afdrukken voor een hoge printnauwkeurigheid
• verwisselbare drukrollen voor een optimale levensduur van de printkop
• een uitgebreid assortiment kwalitatieve identificatiematerialen

 

Specificaties

Video

Video
Terug naar: Brady printers