Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
afbeelding Brady i5300

i5300 printer

FabrikantBrady
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Brady, snelle laboratoriumprinter i5300
De Brady Printer i5300 laboratorium labelprinter staat voor snel en efficiënt nauwkeurig printen voor verschillende toepassingen, snelle labelinstelling en materiaalwissels zonder verspilling

Omschrijving

Brady, laboratorium printer i5300. Beleef eenvoud.

Geen instellingen, geen aanpassingen, geen verspillingen

Instellen, wisselen en printen: dit alles gaat nu sneller dan ooit tevoren met de Brady Printer i5300.

Deze printer heeft een intuïtieve bediening, is zelf kalibrerend, precies, en print barcodes en kleine lettertypes.

De stevige metalen frameconstructie garandeert goede prestaties ook op de lange termijn, en is geschikt voor het printen van grote aantallen labels voor laboratoriumidentificatie.


De BradyPrinter i5300 laboratorium labelprinter staat voor snel en efficiënt nauwkeurig printen voor verschillende toepassingen, snelle labelinstelling en materiaalwissels zonder verspilling.

• 300 dpi of 600 dpi; print kleine tot zeer kleine lettertypes met precisie
• Vereist geen kalibratie en geen aanpassingen aan warmte- en snelheidsinstellingen
• Materiaalwissels in 20 seconden labelbreedtes van 5,08 mm tot 101,6 mm
• Pauzeert, hervat en slaat printtaken in de printer op, in een instelbare tegen overschrijven beveiligde wachtrij
• Kleuren touchscreen van 178 mm en ingebouwd automatisch snijmes
• Stevige constructie met volledig metalen frame
• Intuïtief en gebruiksvriendelijk

 

Brady i5300 gemak

 

 

 

 

 

 


Gebruiksgemak

Wanneer we het over de BradyPrinter i5300 hebben, kunnen we kort en duidelijk zijn: alles gaat gemakkelijk! 

Aangezien het instellen en laden van de printer en materialen slechts enkele seconden in beslag neemt, is hij sneller en makkelijker klaar voor gebruik. Deze printer is ontworpen met het oog op efficiëntie: geen instellingen, geen aanpassingen en geen verspilling. Niets van dat alles. Profiteer van tijdbesparende kenmerken zoals een printwachtrij en een onderbrekingsfunctie.

Plus de mogelijkheid om nauwkeurig te printen op 75 soorten materialen en meer dan 1300 labels, evenals labels op maat (Custom labels). Dit alles zodat u verschillende soorten en grote aantallen labels kunt printen. Klaar? We zeiden al dat het gemakkelijk was.

 i5300 exploded

 

 

* i5300-printers zijn geschikt voor gebruik met alle materialen van de reeksen B30/B33.

  

 Snelle identificatie van verschillende laboratoriummonsters

 

i5300 laboratorium

 

Om de operationele efficiëntie te verbeteren, onderzocht een middelgroot medisch laboratorium het proces dat ze volgen bij de manipulatie van hun monsters. De onderzoekers stelden unaniem vast dat ze te veel tijd spendeerden aan de identificatie en labeling van monsters. Zo moesten ze tijdens het proces informatie opnieuw invoeren, vaak in meerdere printsystemen, omdat niet echt duidelijk was welk systeem de beste labels kon printen voor een specifiek type staal.

 

 

 

De oplossing

Eén gebruiksvriendelijke precisieprinter om alle monsters te labelen: de i5300 printer inclusief alle gemakken!

De Brady Printer i5300 print nauwkeurige labels voor objectglaasjes, flesjes en buisjes in alle relevante groottes, inclusief labels voor flesdoppen, zonder verspilling van materiaal. Zelfs de kleinste labelprints blijven perfect leesbaar dankzij een uitstekende weergave van kleine lettertypes bij 600 dpi.

De instelling en kalibratie van de printer zijn geautomatiseerd dankzij slimme chips in de specifieke labelmaterialen, die makkelijk kunnen worden geladen volgens het 'plaats, vergrendel en print'-principe. Met de Brady Printer i5300 kunnen onderzoekers in 20 seconden een nieuw labeltype laden en hun eerste labels printen zonder ook maar iets handmatig te moeten aanpassen aan de sensor, warmte of printsnelheid. Verder heeft de printer ook een duidelijk full-colour scherm met een intuïtieve, gebruiksvriendelijke navigatie, inclusief tutorials voor de gebruiker.

Elk labeltype dat in de Brady Printer i5300 kan worden geladen, is intern in de Brady-laboratoria en door klanten wereldwijd getest. Brady biedt labels voor alle soorten monsters aan die blijven kleven en leesbaar blijven, ook bij blootstelling aan laboratoriumchemicaliën, autoclaven en opslag in vriezers en vloeibare stikstof.

Met de Brady Workstation-apps voor labelontwerp kan de identificatie van stalen verder worden geautomatiseerd. Gegevens uit LIMS of ERP-systemen kunnen automatisch worden opgezocht en als serienummers, barcodes of QR-codes worden ingevoerd in overeenstemmende labelsjablonen die meteen met de i5300 kunnen worden geprint. Dankzij de bidirectionele communicatietechnologie tussen het labelmateriaal, de printer en de apps voor labelontwerp zal de printer de gebruiker inlichten wanneer een verkeerde labelgrootte is geladen.

Specificaties

Video

Terug naar: Brady printers