Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
Velp, element, analyzer, CN 802, analyserVelp element analyzer CN 802Velp, element, analyzer, CN 802, analyser

Element analyzer, CN 802

FabrikantVelp Scientifica
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Velp, element analyzer, CN 802
Robuuste en flexibele element analyser, snelle en gelijktijdige koolstof,- stikstofanalyses

- analyseert het koolstof en stikstofgehalte in 5 minuten

- veilige analyzer die geen agressieve chemicaliën of tijdrovende analysestappen vereis

Omschrijving

Velp, element analyzer CN 802

Snelle en gelijktijdige analyse van koolstof en stikstof

De CN 802 van Velp is een robuuste en flexibele element analyser, die werkt conform de officiële referentiemethoden voor de bepaling van koolstof en stikstof in vele industriële sectoren zoals landbouw, milieu, food & feed en chemie.

De CN 802 wordt bestuurd door de CNSoftTM-software en analyseert het koolstof en stikstofgehalte in 5 minuten. De analyzer kan gebruikt worden voor de bepaling van:

- Totaal koolstof - TC
- Totaal organische en anorganische koolstof (na aanzuren, verschilmethode) TOC en TIC
- Totaal stikstof - TN
- Bepaling van de C / N-verhouding


De CN 802 is een veilige analyzer die geen agressieve chemicaliën of tijdrovende analysestappen vereist.

CN analyzer  Velp

 


Veelzijdig en gevoelig


Met de CN 802 kunt u verschillende matrixes van vaste, halfvaste en vloeibare monsters tegelijkertijd analyseren.

Met een koolstofdetectie op ppm niveau tot 150 mg C, de laagste stikstof-LOD op de markt van 0,001 mg N met Helium als draaggas en een RSD lager dan 0,5% (EDTA) verzekert u zichzelf van zeer nauwkeurige resultaten en een uitstekende reproduceerbaarheid.

De VELP CN 802 elementanalyzer is ontworpen om 24/7, 365 dagen per jaar te werken met snel en eenvoudig routineonderhoud.

De autosampler wordt geleverd met een monsterschijf van 30 posities en kan worden uitgebreid tot 120 posities.


CN 802 elementanalyzer Velp

 


Efficiëntie voor uw lab


CN 802 analyseert monsters tot 1 g en verlaagt de bedrijfskosten dankzij de nieuwste VELP-engineering en originele verbruiksmaterialen met een langere levensduur. Bovendien maakt CN 802 kostenreductie mogelijk dankzij de mogelijkheid om zowel Helium als Argon te gebruiken als draaggas.

Specifieke eigenschappen zijn:

- De selectieve niet-dispersieve infrarood NDIR-detector is onderhoudsvrij en leest alleen het koolstofgehalte;
- De CN 802 LoGasTM TCD werkt zonder referentiegas en garandeert nauwkeurigheid en precisie;
- Zeer laag zuurstofverbruik dankzij geoptimaliseerde verbranding;
- De onderhoudsvrije DriStepTM-sifon is een fysieke sifon die 99% van het water verwijdert, waardoor de kosten van chemicaliën worden verlaagd;
- CN 802 is eenvoudig te installeren en extreem compact, waardoor u waardevolle werkruimte in uw laboratorium bespaart
- VELP TEMS-technologie vermindert afval drastisch in vergelijking met natte chemische N / proteïne bepalingsmethoden.

 

CN 802 LoGasTM Velp


Werking van de CN 802

Na het in wegen van het monster in tinfolie wordt het monster in de autosampler geplaatst. Het monster wordt gespoeld met het draaggas en valt daarna in de verbrandingsbuis waar het bij hoge temperatuur (> 1000 ° C) wordt omgezet in zijn elementaire verbindingen.

Het tijdens de verbranding vrijgekomen en ontstane water, wordt in 2 stappen verwijderd. De eerste stap is via de onderhoudsvrije fysieke sifon DriStep ™ (WT1), strategisch geplaatst na verbranding. De tweede is een chemische trap (WT2), die ervoor zorgt dat de resterende 1% water volledig wordt verwijderd. Na de verbranding worden de rookgassen over een reductorbuis geleidt alwaar het stikstofdioxide in combinatie met een hoge temperatuur en de exclusieve VcopperTM reduceert tot moleculaire stikstof.


De elementen worden achter een volgens gedetecteerd op een NDIR-detector, die nauwkeurig de koolstofconcentratie detecteert met een uitstekend detectielimiet. Na het weg vangen van de CO2 met een auto-regeneratieve CO2-absorbers, wordt het stikstofgehalte (N2) op de exclusieve TCD (Thermal Conductivity Detector) gemeten.


fysieke sifon DriStep Velp

CNSoft ™ Intuïtieve bediening


De CNSoft ™ -software is de krachtige VELP-oplossing die de CN 802-analyzer bestuurt en bedient.


De software wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface die alle relevante informatie in één oogopslag weergeeft: signaal, resultaten, instrumentcondities en een grafische weergave van het signaal.

Het is mogelijk om te kiezen uit een rijke bibliotheek met vooraf geïnstalleerde methoden en aangepaste methoden te maken. Het eenvoudig aanmaken van een kalibratiecurve voor koolstof en stikstof maakt het testen van elke monstermatrix mogelijk.


Voer de volledige lektest uit en kies of u deze op het hele circuit of per zone wilt uitvoeren, na bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of het vervangen van een reactorbuis.

De CNSoftTM bevat een uitgebreide bibliotheek met vooraf geïnstalleerde methoden, meertalige ondersteuning en rapportagefuncties met export naar CSV, LIMS en XLS-formaat.


CNSoft Velp


Waarde toevoegen aan automatisering via de cloud


Dankzij de connectiviteit met VELP Ermes wordt u in staat gesteld om routinematige remote werkzaamheden uit te voeren en te verminderen dankzij de realtime monitoring van uw elementanalyzer, waar u ook bent en op elk moment.

De Velp analyzers zijn ontworpen voor het continu werken met volledig geautomatiseerde processen. VELP Ermes stelt u in staat om meerdere instrumenten, verbruiksartikelen en workflows te beheren en de diagnosetijd drastisch te verkorten om een superieur serviceniveau te garanderen met maximale gegevensbeveiliging.


Met onmiddellijke meldingen en waarschuwingen bent u altijd op de hoogte van de status van uw analyse en dankzij de mogelijkheid om de analyzer te onderbreking op afstand heeft u volledige controle over uw processen en zorgt u voor maximale veiligheid.


Krijg in alle veiligheid toegang tot de database van uw instrument via het VELP Ermes-platform en werk samen met uw collega's om rapporten te maken en te delen vanaf pc, smartphone en tablet.


Ermes Velp


Save Time, Energy, Money and SpaceSpecificaties

Terug naar: CHNOS-analyzers