Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
elga purelab quest

PURELAB Quest waterzuiveringssysteem

FabrikantElga
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Elga, PURELAB Quest waterzuiveringssysteem
Het unieke ontwerp van de PURELAB Quest levert alle drie soorten laboratoriumwater (ultrazuiver 18,2 MΩ-cm, puur Type II en algemeen laboratoriumtype Type III) rechtstreeks vanaf een leidingwatertoevoer.

Omschrijving

Het unieke ontwerp van de PURELAB Quest levert alle drie soorten laboratoriumwater (ultrazuiver 18,2 MΩ-cm, puur Type II en algemeen laboratoriumtype Type III) rechtstreeks vanaf een leidingwatertoevoer.

Mope Alo, Product Manager bij ELGA LabWater, merkte op:
“Water is de levensader van de biowetenschappelijke industrie, het staat centraal in reproduceerbaarheid, integriteit en nauwkeurigheid van gegevens. De PURELAB Quest draagt bij aan de vele uitdagingen waarmee de hedendaagse Life Science labs en onderzoeksteams worden geconfronteerd".

  • Uit slechts één unit produceert de PURELAB Quest water voor toepassingen van HPLC & PCR tot bufferbereiding en wassen van glaswerk.
  • De PURELAB Quest is zeer compact, intuïtief in gebruik, eenvoudig te installeren, maakt gebruik van geregenereerde materialen en biedt bewaking op afstand via AQUAVISTA ™, Veolia’s cloud gebaseerde digitale oplossing.
  • Met meerdere zuiverheidssensoren, ingebouwde periodieke hercirculatie en een testregime dat meer dan 150.000 dispensingcycli omvatte, biedt de PURELAB Quest laboratoriumwater dat buiten kijf staat voor onderzoekslaboratoria wereldwijd.


KENMERKEN

- Waterzuiverheid wordt gemeten met meerdere kwaliteitssensoren en duidelijk weergegeven op het systeem.
- Het snelle debiet en het wegloopontwerp leveren water van 1,2 l / m, waardoor onderbrekingen tot een minimum worden beperkt.
- Volumetrische dosering betekent dat onderzoekers kunnen multitasken, wat tijd en geld bespaart.
- De PURELAB Quest is getest door middel van 150.000 uitgiftecycli, wat overeenkomt met meer dan 20 jaar laboratoriumgebruik.
- Een intuïtief ontwerp dat eenvoudig te bedienen en te onderhouden is, met eenvoudig te vervangen verbruiksartikelen, periodieke recirculatie en een eenvoudig, voorgeprogrammeerd ontsmettingsproces.
- Het is een compact systeem van slechts 232 mm breed en 510 mm hoog. Het systeem kan aan de muur worden gemonteerd, waardoor u waardevolle laboratoriumruimte kunt besparen.
- IT-connectiviteit biedt optionele bewaking op afstand, waardoor onderbrekingen, kosten en milieu-impact worden verminderd.
- Ontworpen met het oog op duurzaamheid, is de PURELAB Quest gemaakt van meer dan 85% * teruggewonnen materialen en maakt gebruik van duurzame verbruiksartikelen.

* Exclusief materialen die in contact komen met het zuiveringsproces


TYPE 1

.Ultrapuur water type 1 Elga salm en kipp lab apparatuur 1


Ultrapuur water voor analytisch toepassingen zoals HPLC (High Performance Liquid Chromatography), celcultuur, weefselkweek of moleculaire biologietechnieken

 

TYPE II

Ultrapuur water type 2 Elga salm en kipp lab apparatuur 1


Zuiver water voor toepassingen inclusief algemeen reagens bereiding, buffers, pH-oplossingen, histologie en algemene chemie.


TYPE III

Ultrapuur water type 3 Elga salm en kipp lab apparatuur 1


RO - permeaat water voor glaswerk spoelen, waterbaden, autoclaven, hydrocultuur en als voedingswater voor Type 1 systemen.


Spec Ultrapuur water  Elga salm en kipp lab apparatuur

 Spec Ultrapuur water  Elga salm en kipp lab apparatuur  2

 

 

Video

Specificaties

Video

Terug naar: Waterzuivering laboratorium