Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
Velp, magneetroerder, verwarmdVelp verwarmde magneetroerdersVelp, magneetroerder, verwarmd

Verwarmde magneetroerders Velp

FabrikantVelp Scientifica
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Velp, verwarmde magneetroerders
Velp verwarmde magneetroerders

- Met één-positie of multi-positie verwarmingsplaten

- Ronde plaat (135x155mm diameter) of vierkante plaat (180x180mm)

- Aansluiting met externe temperatuurregeling voor precieze thermoregulering

Omschrijving

Velp, verwarmde magneetroerders

Velp ARE 5

Velp ARE 5 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor dagelijkse laboratoriumtoepassingen kunt u vertrouwen op de robuuste ARE 5 en zijn krachtige borstelloze motor, waarbij u roervolumes tot 15 liter (H2O) kunt gebruiken.

Door aan de linkerknop van de ARE 5 te draaien is het mogelijk de temperatuur in te stellen tot 310°C, terwijl met de rechterknop de roersnelheid kan worden ingesteld van 100 tot 1.500 rpm.

De ARE 5 is uitgerust met de SpeedServo™-koppelcompensatietechnologie die een constante snelheid garandeert, zelfs wanneer de viscositeit van het medium verandert.

De aluminium bovenplaat met een diameter van 135 mm zorgt voor een grote temperatuurhomogeniteit en een optimale warmteoverdracht over het gehele oppervlak.

Twee verlichte indicatoren geven aan wanneer de magneetroerder verwarmt. Bovendien blijft het pictogram branden als de temperatuur van de plaat hoger is dan 50°C, zelfs als het instrument is uitgeschakeld.

De interne elektronische onderdelen worden beschermd door de isolerende schijf, die er, samen met de robuuste behuizing van gegoten aluminium, voor zorgt dat de ARE 5 zelfs de meest veeleisende laboratoriumomgevingen en toepassingen - 

kan weerstaan, zoals bij het werken met koude media (onder 0°C ).

De ARE 5 verwarmde magneetroerder is IP42-gecertificeerd.

 

Velp AREX 5

Velp AREX 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De AREX 5 is een robuuste en veelzijdige verwarmde magneetroerder, geschikt voor eenvoudige en temperatuur gevoelige toepassingen waarbij nauwkeurige thermoregulatie vereist is.

De AREX 5 kan standalone werken of worden geüpgraded door de VTF digitale temperatuurregelaar aan te sluiten.

De keramische CerAlTopTM plaat bereikt een maximale temperatuur van 310°C; indien aangesloten op de VTF kan de AREX 5 het medium verwarmen tot 300°C met een nauwkeurigheid van ± 0,5°C.

De AREX 5 roerder met verwarmingsplaat heeft een hoog veiligheid en bescherming niveau voor gebruik in het laboratorium.

Twee verlichte indicatoren geven aan wanneer de magneetroerder verwarmt. Bovendien blijft het pictogram branden als de temperatuur van de plaat hoger is dan 50°C, zelfs als het instrument is uitgeschakeld.

De interne elektronische onderdelen worden beschermd door de isolerende schijf, die er, samen met de robuuste behuizing van gegoten aluminium, voor zorgt dat de AREX 5 zelfs de meest veeleisende laboratoriumomgevingen en toepassingen kan weerstaan, zoals bij het werken met koude media (onder 0°C ).

De plaat met een diameter van 135 mm wordt beschermd tegen chemicaliën en krassen door de superieure bestendige CerAlTop™ keramische coating.

De AREX 5 verwarmde magneetroerder is IP42-gecertificeerd.

 

Velp AREX 5 Digital

Velp AREX 5 Digital

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De AREX 5 Digital is een robuuste en veelzijdige verwarmde magneetroerder, geschikt voor eenvoudige en temperatuur gevoelige toepassingen waarbij nauwkeurige thermoregulatie vereist is.

De AREX 5 Digital kan worden aangesloten op externe temperatuurvoelers Pt100 en Pt1000 of op de VTF voor nauwkeurige temperatuurregeling van het medium.

AREX 5 2

VTF (digitale temperatuurvoeler)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De CerAlTopTM plaat bereikt een maximale temperatuur van 310°C; indien aangesloten op de temperatuurvoeler Pt100 of Pt1000, kan de AREX 5 Digital het medium opwarmen tot 310°C met een nauwkeurigheid van ± 1,0 °C, terwijl de AREX 5 Digital met de VTF het medium kan opwarmen tot 300°C met een nauwkeurigheid van ± 0,5 °C.

Wanneer verwarmde magneetroerder is aangesloten op een temperatuurvoeler, is het mogelijk om 2 verschillende thermoregulatiemodi te kiezen om aan alle eisen te voldoen:

-SNEL: de Hot Plate Stirrer bereikt snel de ingestelde temperatuur met een kleine overschrijding

-FINE: langzamer bereiken van het instelpunt van de temperatuur met een geoptimaliseerde overschrijding

U kunt voor al uw laboratorium werkzaamheden vertrouwen op de krachtige borstelloze motor van de AREX 5 Digital, aangezien deze volumes tot 20 L (H2O) roert.

De snelheidsinstelling is nauwkeurig, variërend van 50 tot 1500 tpm, waardoor de AREX 5 Digital geschikt is voor zowel lage als hoge snelheidstoepassingen.

De AREX 5 Digital is uitgerust met SpeedServo™-koppelcompensatietechnologie die een constante snelheid garandeert, zelfs wanneer de viscositeit van het medium wijzigt.

De interne elektronische onderdelen worden beschermd door de isolerende schijf, die er, samen met de robuuste behuizing van gegoten aluminium, voor zorgt dat de AREX 5 Digital zelfs de meest veeleisende laboratoriumomgevingen en toepassingen kan weerstaan, zoals bij het werken met koude media (onder 0°C).

De plaat met een diameter van 135 mm wordt beschermd tegen chemicaliën en krassen door de superieure bestendige CerAlTop™ keramische coating.

Verschillende veiligheidsfuncties beschermen gebruikers bij hun dagelijkse werkzaamheden, zoals veiligheidscircuits, bescherming tegen oververhitting en sonde detectie alarm. Het is ook mogelijk om de maximale temperatuur te beperken om aan de hoogste veiligheidsbehoeften te voldoen.

Er wordt een beveiligingsmelding "Hot" weergegeven wanneer de temperatuur van de plaat boven de 50°C komt en de verwarmingsfunctie niet actief is.

Dankzij het heldere en goed afleesbare digitale display kunt u voortdurend de temperatuur en de roersnelheid in de gaten houden en met de hoogste precisie instellen.

De AREX 5 Digital is ontworpen voor de meest verlengde levensduur (IP 42-gecertificeerd).

Overzicht van alle 5 serie modellen:

 

AREX 5 Overzicht

 

 

De Velp verwarmde laboratorium magneetroerders hebben onderscheidende eigenschappen, zoals:

  • Ronde plaat (135x155mm diameter) of vierkante plaat (180x180mm)
  • Aansluiting met externe temperatuurregeling voor precieze thermoregulering
  • ARE / AREX-6-serie voor superieure prestaties en absolute veiligheid

 

ARE-6 Verwarmde aluminium magneetroerder
Veelzijdige verwarmde magneetroerder met krachtige motor, uitstekende weerstand tegen chemicaliën, hot top waarschuwing en beveiligheide verwarmingsschakelaar.

ARE-6-Verwarmde-aluminium-magneetroerder

 

De aparte beveiligingsschakelaar voorkomt onbedoelde activering van de temperatuur. Het opgelichte verwarmings pictogram geeft aan dat de plaattemperatuur boven de 50°C ligt.
De analoge draaiknoppen zorgen voor een nauwkeurige bediening en handige snelheid en temperatuurinstelling.
De extreem krachtige borstelloze motor kan tot 20 liter van 30 tot 1700 tpm roeren. Met SpeedServo™ blijft de snelheid altijd constant, ook als de viscositeit verandert.


De ARE-6 is IP42 gecertificeerd en dankzij het resistente behuizing en afloopgroef zijn alle inwendige delen van het instrument beschermd tegen mogelijke schade.


 

KENMERKEN
De lichtgevende beveiligingsschakelaar voorkomt onbedoelde verhitting.
Bestendige behuizing (IP42) voor maximale beveiliging van het interne deel van het instrument.
De roersnelheid versnelt zachtjes om risico's te vermijden.
Nauwkeurige temperatuurregeling tot 370°C.
Zeer krachtige borstelloze motor die van 30 tot 1700 tpm kan roeren.

 

 

 

 

AREX-6 Verwarmde aluminium-keramische magneetroerder
Veilige en krachtige keramisch gecoate aluminium magneetroerder die kan worden opgewaardeerd met VTF en VTF EVO externe digitale temperatuurvoeler voor een directe temperatuurregeling van het monster.

 ARE-6-Verwarmde-aluminium-magneetroerder

De aparte beveiligingsschakelaar voorkomt onbedoelde activering van de temperatuur. Het opgelichte verwarmings pictogram geeft aan dat de plaattemperatuur boven de 50°C ligt.
De analoge draaiknoppen zorgen voor een nauwkeurige bediening en handige snelheid en temperatuurinstelling.
De extreem krachtige borstelloze motor kan tot 20 liter van 30 tot 1700 tpm roeren. Met SpeedServo™ blijft de snelheid altijd constant, ook als de viscositeit verandert.


Upgrade naar digitaal met VTF en VTF EVO temperatuurvoelers
Upgrade de AREX-6 door een van de VELP digitale temperatuurvoelers VTF en VTF EVO aan te sluiten voor superieure prestaties. Zeer hoge temperatuur nauwkeurigheid van 0,5°C ook voor onbewaakt gebruik middels de ingestelde timer.


Met de AREX-6 inclusief VTF EVO is het mogelijk om alle temperatuurparameters rechtstreeks vanaf de PC te bedienen dankzij de draadloze aansluiting.

 

 

 

AREX-6 Digital verwarmde aluminium-keramische magneetroerder
Veilig en krachtige keramisch gecoate aluminium magneetroerder met timer die kan worden opgewaardeerd met VTF en VTF EVO externe digitale temperatuurvoeler voor een directe temperatuurregeling van het monster.

AREX-6-Digital-verwarmde-aluminium-keramische-magneetroerder

 

De AREX-6 Digital & Digital PRO zijn voorzien van 2 onafhankelijke beveiligingscircuits die de warmte uitschakelen, waardoor mogelijke gevaren worden voorkomen in alle gevallen van overtemperatuur (hoger dan het instelpunt). Als de plaattemperatuur 50°C is, zal het display een melding op het display tonen dat mogelijke verbranding voorkomt.

Het probe detecteeralarm van de AREX-6 Digital & Digital PRO detecteert dat de externe temperatuurvoeler niet in het medium wordt ondergedompeld en voorkomt verbranding van het monster.

Het is ook mogelijk om 2 verschillende thermoregulatiemodi te kiezen om aan alle eisen te voldoen:
FAST: de magneetroerder bereikt snel de ingestelde temperatuur met een beetje overschot.
FINE: bereikt langzamer de ingestelde temperatuur bereikt met een geoptimaliseerde overschot.


Het gloednieuwe witte LED display met zwarte achtergrond is makkelijk te lezen en hierdoor heeft de gebruiker altijd een heldere aflezing. Het display geeft het volgende weer: Probe-aansluiting, Warmte-activering, Set Point-temperatuur, Timer activatie en Auto-reverse-optie.

 

Velp-Are-Arec-specs-salm-en-kipp-laboratorium-apparatuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties

Video

Video

Velp are 6 arex 6 video

Terug naar: Magneetroerders