Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
ser-158-automatisch-extractie-systeem5

Solvent extractie en hydrolyse systemen

FabrikantVelp Scientifica
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Velp, Solvent extractie en hydrolyse systemen
Velp Solvent extractie en hydrolyse systemen

- Voor het uitvoeren van extracties van onder andere vetten in food en feed producten, pesticides en PAK’s in milieu monsters en weekmakers in kunststoffen en vele andere te extraheren producten

Omschrijving

Velp Solvent extractie en hydrolyse systemen

Voor het uitvoeren van extracties van onder andere vetten in food en feed producten, pesticides en PAK’s in milieu monsters en weekmakers in kunststoffen en vele andere te extraheren producten.

Velp heeft een tweetal systemen de SER 158 automatische extractie systeem en de SER148 het meer manueel gestuurde extractie systeem.

 

Voor het uitvoeren van hydrolyses kunnen wij u de HU6 zuur hydrolyse systeem aanbieden.

 SER-148--manual-extractie-systeem

 HU-6--hydrolyse-systeem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 SER 158 Serie Automatische Solvent Extractor

SER-158-automatisch-extractie-systeem

 

De SER 158 is een volledig geautomatiseerde extractie unit die het mogelijk maakt om grote aantallen monster te verwerken met een hoge monster through put. De ultramoderne technologie biedt u een snelle  en nauwkeurige vetbepaling, onder volledig veilige condities volgens Randall of Twisselmann technieken.
Nauwkeurigheid en precisie

 

De SER 158 biedt betrouwbare en nauwkeurige resultaten die het extractieproces verbeteren, vergeleken met de traditionele Soxhlet-methode (vijf keer sneller). De bepaling van extraheerbare stoffen wordt uitgevoerd met vaste stof - vloeistof extractie die oplosbare componenten van vaste stoffen verwijdert met behulp van een oplosmiddel. De SER 158 garandeert een uitstekende reproduceerbaarheid van de resultaten volgens de belangrijkste normen. LED verlichting in de actieve posities helpt u om het hele proces te controleren en toezicht te houden op het extractieproces.

 

SER 158 configuratie is modulair uit te breiden.

De SER 158 is uit te breiden met meerder modules, waarbij een module het gehele systeem kan controleren met de nieuwe krachtige ControlPad. Hierbij worden meerdere  SER158 units aan elkaar gekoppeld met connectie kabel.
Een enkele ControlPad kan maximaal 4  x SER 158 onafhankelijk met maximaal 24 actieve posities aansturen. Hiermee kunt u tot 168 monsters per dag (of 42 monsters / dag / eenheid) verwerken.
De SER158 is verkrijgbaar met 6 of 3 posities.

 

 

 

 

 

Velp Solvent extractie table

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties

Terug naar: Solvent extractie