Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
rotor, microwave, milstone, magnetronRotoren microwave Milestonerotor, microwave, milstone, magnetron

Rotoren Milestone

FabrikantMilestone
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Milestone Rotoren
Milestone rotoren

- De juiste rotor voor iedere applicatie

- Verbeterde 'vent-en-reseal’ technologie zorgt voor het veilig regelen van de druk in alle vaten

Omschrijving

Milestone rotoren, de juiste rotor voor iedere applicatie

Een verbeterde 'vent-en-reseal’ technologie zorgt voor het veilig regelen van de druk in alle vaten. Deze gepatenteerde technologie biedt de hoogste temperatuur en druk, de hoogste veiligheidsnormen, gebruiksgemak en zeer snelle afkoeling, zonder monsterverlies.

Hoge druk rotoren SK10
Voor het ontsluiten van monsters waarbij hoge drukken kunnen ontstaan, adviseren wij de SK10 rotor. Deze 10 plaatsen hogedruk rotor kan een druk tot max. 100 bar weerstaan. Tevens kan deze rotor een korte tijd onder een temperatuur tot 300 ºC werken. Hiermee is de SK10 rotor de meest veelzijdige rotor voor het ontsluiten van een breed scala aan monstermatrices. 

Hoge druk rotoren SK15
De SK-15 is een hoge druk rotor voor maximaal 15 TFM vaten met een volume van 100 ml en geschikt voor alle eenvoudig en lastig te ontsluiten monsters. Ook voor trace analyses, dankzij de mogelijkheid van grote monstervolumes en hoge temperatuur en druk.

Hoge druk rotor MAXI-24 HP
Met de MAXI-24 HP rotor kunnen 24 monsters in minder dan een uur worden gedestrueerd, Dankzij de hogere druk/temperatuur en snelle assemblage van de 24 monstervaten en rotor. Ideaal voor laboratoria met hoge monsterdoorvoer.

VIDEO

Hoge temperatuur rotoren
Voor het ontsluiten van mineralen, ertsen, keramisch, vuurvast- en geologisch materiaal heeft Milestone de NOVA-8 rotor ontwikkeld. Deze rotor kan langdurig met temperaturen tot 300ºC werken. Door gebruik te maken van de juiste samenstelling aan zuren kan men de genoemde monsters succesvol ontsluiten. 

Mediumdruk rotoren SK12, Pro16 en Pro24
Voor het ontsluiten van monsters die een middelmatige drukverhoging tot 30-35 bar genereren zijn er de medium drukrotoren. Deze rotoren zijn in diverse uitvoeringen leverbaar zoals; de SK12, de Pro16 en de Pro24 rotor. De capaciteit van deze rotoren loopt van 12- tot 24 posities en worden voornamelijk gebruikt voor het ontsluiten van voedingsmiddelen en milieumonsters. Wij adviseren U graag om tot een juiste keuze van rotor te komen.

Kleine volumina
Door gebruik te maken van speciale inserts van kwarts of TFM in bovengenoemde rotoren zijn ook zeer kleine hoeveelheden monsters uitstekend te ontsluiten.

High Throughput
De 44 positie high throughput rotor MAXI-44 is geschikt voor de Milestone Ethos UP en EASY microwave systemen. In totaal kan deze rotor 44 Teflon monstervaten herbergen met een volume van 100 ml. Dit maakt de rotor geschikt voor de destructie van milieu en organische monsters. De MAXI-44 rotor is ook volledig compatibel met veelgebruikte standaard methoden, zoals de US EPA 3015, 3051 en 3052.

Een contactloze sensor regelt de druk en temperatuur van elk vat van de MAXI-44 rotor. Bovendien is een grote selectie van hoge zuiverheid kwarts en TFM inzetten beschikbaar voor kleinere monster hoeveelheden of om de verdunningsfactor van de analytische oplossing te minimaliseren. 

Trace analyse
De Q20 kwartsrotor is speciaal ontwikkeld voor sporenanalyses. Door te ontsluiten in kwartsvessels voorkomt men contaminatie van sporenelementen. Hiermee is de monstervoorbereiding in een Q20 rotor een must voor de modernste analyse technieken zoals ICP, ICP-MS.

Open Vessel ontsluiting
Milestone's exclusieve MOD-pakket converteert de ETHOS UP naar een volledig geautomatiseerd microwave open vessel systeem om snel en veilig meerdere grote hoeveelheden organische monsters, zoals voedsel, diervoeders, farmaceutica, polymeren, oliën, enz. te ontsluiten.

 

Specificaties

Terug naar: Rotoren