Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
sherwood dual channel vlamfotometer model 420 en 420sherwood dual channel vlamfotometer model 420 en 420sherwood dual channel vlamfotometer model 420 en 420

Dual channel vlamfotometer 420 en 425

FabrikantSherwood
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Dual channel vlamfotometer
Sherwood dual channel vlamfotometer 420 en 425

- Dual Channel meting

- Natrium en kalium kunnen gelijktijdig worden gekalibreerd, gemeten en weergegeven

Omschrijving

Sherwood dual channel vlamfotometer 420 en 425

Met een beoogde verbetering van productiviteit en de analytische prestaties, voor het meten van natrium en kalium.

Vlamfotometrie is een snelle en goedkope manier om de betreffende metaalionen te meten. Sherwood heeft zowel enkelkanaals vlamfotometer die 5 elementen meet als de 2-kanaals werking die het mogelijk maakt gelijktijdig natrium en kalium te kalibreren, meten en weer te geven.

Onderstaand de 2-kanaals: Sherwood vlamfotometer model 420 en Sherwood vlamfotometer model 425.

MODEL 420

Deze modellen zijn ontwikkeld op basis van het model 410 met een beoogde verbetering van productiviteit en de analytische prestaties, voor het meten van natrium en kalium.

De grootste verbetering is de Dual Channel meting, waarbij zowel natrium en kalium gelijktijdig kunnen worden gekalibreerd, gemeten en weergegeven.

Het model 420 heeft de gemakken van de 410, hij is gemakkelijk in het gebruik, te onderhouden en heeft een stabiel vlam ontwerp, maar is uitgebreid met auto vlam optimalisatie en interne standaard controle.

De analytische prestaties worden verbeterd door het gebruik van een Lithium interne standaard. Het signaal van Lithium corrigeert voor fluctuaties van de vlam en verdunningsfouten. De interne standaard feature (Reference Mode) kan wanneer nodig worden uitgezet. De uitlezing is op beide kanalen lineair over het werkbereik van het instrument.

 

Model 425

Het model 425 gaat verder op de mogelijkheden van het model 420 met toevoeging van een extra detector en filter voor het bepalen van Calcium.

Het biedt ook een extra '301-modus " die het mogelijk maakt om het systeem aan te sluiten een aantal populaire continue flow systemen.

Zowel de 420 en 425 hebben RS232-uitgang voor een printer of computer en zijn compatibel met de Sherwood 860 Autosampler voor een automatische monster analyse.

Beide modellen kunnen worden gebruikt met de continue 805 Diluter, in samenwerking met of zonder de 860 autosampler.

Beide Dual Channel vlamfotometers worden geleverd met 420 Bluenotes software en een compressor.

Voor een optimale prestatie, zijn deze systemen ontworpen voor gebruik met; propaan, butaan of LPG.

Het model 420 is beschikbaar in twee versies de 420 industriële en de 420C, terwijl de 425 alleen leverbaar is in de Industriële versie.

 

Meer informatie: Principe van de techniek
Specificaties

Brochures

pdfFlame Range Brochure.pdf

 


 

 

Terug naar: Dual channel vlamfotometers