Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
element, analyzer, Ema, 502, VelpVelp element analyzer Ema 502element, analyzer, Ema, 502, Velp

Element Analyzer EMA 502, CHNS-O

FabrikantVelp Scientifica
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Velp, DUMAS Element Analyzer CHNS-O
VELP Scientifica EMA 502 Elemental analyzer CHNS-O is een compleet systeem voor de bepaling van koolstof, waterstof, stikstof, zwavel en zuurstof in verschillende industriële sectoren

Omschrijving

De VELP Scientifica EMA 502 Elemental analyzer CHNS-O is een compleet systeem voor de bepaling van koolstof, waterstof, stikstof, zwavel en zuurstof in verschillende industriële sectoren zoals farma en life science, organische chemie, petrochemie en energie, milieu, agro, food & feed.

 

VEILIG

De EMA 502 is een veilige analyzer die geen agressieve chemicaliën of tijdrovende analysestappen vereist, en werkt conform officiële referentiemethoden. 

De VELP Scientifica EMA 502 werkt met helium en argon als dragergas.

 

Foto VELP EMA 502

EFFICIËNT

Het uitvoeren van CHNS- en zuurstofbepaling kost slechts enkele minuten. Het hele ontwerp van de EMA 502 is erop gericht om 24/7, 365 dagen per jaar te werken zonder toezicht. Mede dankzij snel en eenvoudig uit te voeren routineonderhoud. De EMA 502 verwerkt tot 117 monsters, is uiterst efficiënt en zorgt voor de hoogste monsterdoorvoer dankzij de elektronische autosampler en microbalansverbinding met de pc voor directe overdracht van weeggegevens.

 

Met de gebruiksvriendelijke interface van de EMASoft™ is alle relevante informatie in één oogopslag zichtbaar: resultaten, database en werkomstandigheden van het instrument. De EMA 502-software kan worden geüpgraded met het 21 CFR Part 11 Package voor laboratoria die moeten voldoen aan de FDA-regelgeving. Verder beschikt de EMA 502 over de unieke mogelijkheid om te verbinden met het VELP Ermes Cloud Platform, de Smart Lab-oplossing waarmee u routinehandelingen kunt verminderen dankzij de realtime monitoring van uw analyses, waar u ook bent, op elk moment. Door gewoon een pc, smartphone of tablet te gebruiken, kunt u meerdere instrumenten, verbruiksartikelen, workflows, analysegegevens en werkomstandigheden van instrumenten beheren.

 

NAUWKEURIG

De TCD-detectietechnologie zorgt voor nauwkeurige en reproduceerbare resultaten. De resultaten worden automatisch berekend door de EMASoft™-software die realtime gegevens ontvangt van de EMA 502 Elemental Analyzer.

 

VELPTEMS-251258-259919

 

Time Saving: rapid heating reduces wasted time
Energy Saving: limited energy consumption thus cutting CO2 emissions
Money Saving: cost reduction for each analysis
Space Saving: the narrow footprint saves valuable laboratory bench space

 

 

 

 

 

Specificaties

Terug naar: CHNOS-analyzers