Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
DMA 1 380 x 380

DMA 1-evo

FabrikantMilestone
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Milestone DMA 1-evo
Milestone kwikanalyzer DMA-1 evo. Voor een moeiteloze kwikanalyse in vaste, vloeibare en gasvormige monsters in ca. 5 min. zonder monstervoorbereiding

Omschrijving

DIRECTE KWIKANALYSE
Directe kwikanalyse biedt een ongecompliceerde procedure voor het bepalen van kwik, zonder monstervoorbereidingsstap met geweldige analytische prestaties. Met de DMA-1 evo bieden wij u een betaalbare analyzer, om een directe kwikbepalingen uit te voeren. Deze analyzer is speciaal ontworpen om aan de behoeften van laboratoria te voldoen die een beperkt aanbod aan kwikbepalingen hebben, het biedt een robuuste, compacte en economische oplossing voor meerdere industrieën zoals milieu, voeding, energie, cement, cosmetica, landbouw, mijnbouw en petrochemie.

 

Eigenschappen
• Kwikanalyse in zowel vaste stoffen, vloeistoffen en gassen
• Geen monstervoorbereiding
• Geen afvalstoffen
• Snelle analysetijd van ca. 5 - 6 min
• Monster aanbod = 1 monster per keer
• Kleine voetprint


Werking
De DMA- 1 evo of wel “Direct Mercury Analyzer” heeft een zeer snelle kwik analyse techniek waarbij het monster zonder monstervoorbereiding wordt geanalyseerd in ca. 5-6 minuten.

De DMA 1 evo werkt volgens het zelfde verbrandingsprincipe als de grotere DMA 80 evo, waarbij het monster, na introductie in de verbrandingsbuis, wordt verbrand. Tijdens de verbrandingsstap wordt het kwik vrijgemaakt uit de matrix waarna het kwik wordt opgevangen op een amalgamator. Na enkele minuten wordt de amalgamator verwarmt zodat het kwik in een keer vrijkomt. Het kwik stroomt dan met het draaggas mee door een 2 cells cuvet om zo atomair gemeten te worden bij een golflengte van 253,65 nm.

 

Proces DMA 1 evo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compact en draagbaar
De DMA-1 evo is een compacte stand-alone kwikanalyser. Door de geïntegreerde terminal wordt de voetprint verder geminimaliseerd. Zijn robuust ontwerp en eenvoudige installatie maken de DMA-1 evo een uitstekende oplossing voor testen op locatie en ook voor mobiele laboratoria.

 

 DMA 1 in gebruik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbeterde Softwaremogelijkheden

Een snelle kalibratie kan men uitvoeren met behulp van vloeibare kwikstandaarden of met CRM’s gecertificeerde referentie monsters. De DMA 1 evo is geschikt voor een grote verscheidenheid aan monsters in een breed concentratie bereik. Bovendien is de kalibratie van de DMA-1 evo betrouwbaar en stabiel op lange termijn dankzij de stabiliteit van het systeem en de lange levensduur van de katalysatorbuis en de amalgamator.

De intuïtieve software “easyCONTROL” is beschikbaar op zowel de speciale touchscreen-terminal als voor een PC, en bevat de meest geavanceerde functies om eenvoudig de analyse uit te voeren en te rapporteren de software bevat diverse extra functie zoals : Auto-blank, LIMS verbinding, gegevensverwerking, gegevensimport/-export en een audittrail in overeenstemming met 21 CFR deel 11.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de documentatie, voor een advies staan onze product specialisten voor u klaar.

Specificaties

Terug naar: Kwikanalyzers / kwik bepaling voor vaste monsters