Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
MP350 Microlyser™, celdisruptie, productieschaaltechnologie, Interaction Chamber™-technologie, Microfluidics, eiwitopbrengst, productkwaliteit, hybride benadering, biotechnologie, cGMP-naleving.Ontdek de MP350 Microlyser™, een geavanceerde productieschaaltechnologie voor celdisruptie. Deze innovatieve machine combineert de gepatenteerde Interaction Chamber™-technologie van Microfluidics met een uniek hygiënisch, elektrisch pompsysteem, wat resuMP350 Microlyser™, celdisruptie, productieschaaltechnologie, Interaction Chamber™-technologie, Microfluidics, eiwitopbrengst, productkwaliteit, hybride benadering, biotechnologie, cGMP-naleving.

MP350 Microlyser™ Processor

FabrikantMicrofluidics
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Microfluidics MP350
Ontdek de MP350 Microlyser™, een geavanceerde productieschaaltechnologie voor celdisruptie. Deze innovatieve machine combineert de gepatenteerde Interaction Chamber™-technologie van Microfluidics met een uniek hygiënisch, elektrisch pompsysteem, wat resulteert in maximale opbrengsten en verbeterde productkwaliteit. Ontworpen voor biotechnologische toepassingen en volledig in overeenstemming met cGMP-richtlijnen.

Omschrijving

MP350 Microlyser™ Processor

Een productieschaaltechnologie voor celdisruptie.

De MP350 Microlyser™ processor is een innovatie in het maximaliseren van hoge opbrengsten en het verbeteren van de productkwaliteit bij celdisruptie op productieschaal.

De MP350 Microlyser™ is een effectieve oplossing voor celdisruptie. De MP350 Microlyser™ maakt gebruik van een hybride benadering die de gepatenteerde Interaction Chamber™-technologie van Microfluidics combineert met een uniek hygiënisch, elektrisch pompsysteem en die combinatie levert een superieure opbrengst bij celdisruptie. De MP350 Microlyser™ heeft dezelfde Interaction Chambers™ met meerdere sleuven en vaste geometrie als alle Microfluidics-apparatuur. Deze technologie zorgt ervoor dat 100% van het materiaal identieke omstandigheden ondergaat en garandeert herhaalbare resultaten van batch tot batch bij productievolumes.

Microfluidic’s nieuwe, unieke benadering biedt een toonaangevende druk tot 30.000 PSI (2068 bar). Deze hybride oplossing maximaliseert de eiwitopbrengst en garandeert een hoge productkwaliteit bij celdisruptie van verschillende cellen, van E. coli tot moeilijke gistcellen die een hogere shear vereisen is onze MP350 Microlyser™ een ideale oplossing voor celdisruptie.

Deze met precisie ontworpen/geproduceerde machine is speciaal ontworpen voor biotechnologische toepassingen en is ontworpen met volledige cGMP-naleving in gedachten.

Terug naar: Vloeistof processoren