PYRO microwave verassingsoven, in 8 minuten bij max. 1000°C

 

PYRO verassingsoven Milestone salmenkipp lab apparatuur 400

 

Milestone PYRO, geavanceerde laboratorium magnetron verassingsovens

 

 

 

 

 

 

Verassingsovens en sulfaatas bepaling systemen bieden de snelste, schoonste en meest veelzijdige manier om een ​​breed scala aan monsters te verassen. In 8 minuten max. 1000°C.

Droog verassen is gebaseerd op de afbraak van organisch materiaal door inwerking van zuurstof bij verhoogde temperaturen.

De bepaling van het asgehalte, zowel voor procescontrole of monstervoorbewerking voor andere analytische technieken, is een belangrijke dagelijkse test bij duizenden laboratoria wereldwijd.
 

Ondanks dat verassing is een relatief eenvoudig proces is, zijn conventionele moffelovens vaak inefficiënt, waardoor het tijdrovende procedures zijn. De komst van microgolf-technologie voor droog verassen toepassingen is een doorbraak in het proces en de kwaliteitscontrole van monsters, zoals polymeren, aardolie, voedsel en diervoeders, pulp papier en farmaceutische producten.

De nieuwe Milestone PYRO is een geavanceerde microwave verassingsoven, geschikt voor meerdere toepassingen, zoals verassen, verassen met sulfaat, gloeiverlies (LOI), residu op ontsteking (ROI) en bovenal alle hoge temperatuurreacties onder gecontroleerde conditie.

  • Verkrijgbaar in 3 verschillende en verwisselbare configuraties: ultrasnelle verwarming setup, hoge doorstroom aan monsters setup en verassing met sulfaat setup; het is dan ook de meest flexibele en configureerbare microwave verassingsoven in de markt.
  • Voldoet aan of overtreft de eisen voor elektrisch verwarmde ovens in de volgende methoden: ASTM, USP ROI 281 en LOI 733, AOAC, FDA, ISO en DIN.
  • Voldoet ook aan of overtreft de eisen voor toepassingen van een microwave verwarmde oven in de volgende methoden: ASTM D5630-94 en ASTM D1506-94b.

 

Lees verder