PDF
Printen
FOM vectorSC, functionele materialen, slot-die coating, laboratoriumschaal, precisiecoating, flexibele substraten, stijve substraten, robuust systeem, versnelde workflow, laminaire flowkast, glovebox, geavanceerde controlefuncties.Ontdek de veelzijdigheid van de FOM vectorSC, een robuust systeem voor het coaten van functionele materialen op zowel stijve als flexibele substraten. Met geavanceerde controlefuncties en een compact ontwerp is de vectorSC ideaal voor laboratoriumschaal FOM vectorSC, functionele materialen, slot-die coating, laboratoriumschaal, precisiecoating, flexibele substraten, stijve substraten, robuust systeem, versnelde workflow, laminaire flowkast, glovebox, geavanceerde controlefuncties.

Intermediate-level | FOM vectorSC

FabrikantFom Technologies
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:FOM vectorSC
Ontdek de veelzijdigheid van de FOM vectorSC, een robuust systeem voor het coaten van functionele materialen.

Omschrijving

De FOM vectorSC is vanaf de basis ontworpen voor eenvoudige controle over het coaten op zowel stijve als flexibele substraten. Door de integratie van industriële componenten en gebruiksvriendelijke receptuurfuncties biedt de FOM vectorSC een naadloze, versnelde gebruikersworkflow en uitstekende controle voor het coaten van een grote verscheidenheid aan actieve materialen. Het is een ideale oplossing voor gebruikers die de kloof willen overbruggen tussen fundamenteel onderzoek en productie op pilotschaal, met de nadruk op veelzijdigheid en compatibiliteit voor een grote verscheidenheid aan substraten en coatings.

  • Microporeuze vacuümhouder met gelijkmatige verwarming
  • Gemotoriseerd, zeer nauwkeurig bewegingssysteem van de chuck (stappen van 10 µm)
  • Handmatige draaiknop voor traploze hoogte en laterale positie voor versnelde gebruikersworkflow
  • Snelbedieningsknoppenpaneel voor handmatige bediening
  • Substraten tot 300×200 mm (A4)
  • Coatingstreepbreedtes van 1 tot 200 mm, streeplengtes tot 300 mm
  • Coatsnelheden van 0,01 m/min tot 5 m/min
  • Nauwkeurige regeling van alle coatingparameters - pompsnelheid, coatingsnelheid, coatingafstand en droogtemperatuur
  • Naadloze integratie in gloveboxen mogelijk

Robuust systeem voor het coaten van platen met slot-dies

Het systeem is ontworpen voor het snel en eenvoudig coaten van functionele materialen in laboratoria voor multi-user high throughput onderzoek op het gebied van organische en perovskiet elektronica, sensoren en energieopslag. Net als het scalarSC instrument is de vector een compacte opstelling die eenvoudig geïnstalleerd kan worden in een laminaire flowkast of een glovebox. De vectorSC heeft een eigen ontwerp voor uitstekende vlakheid van het substraat door de microporeuze structuur van de substraathouder. Bovendien hebben we de pomp in het instrument geïntegreerd met cloud-gebaseerde software die bediening en diagnose op afstand mogelijk maakt.

Stap omhoog van spin coaten

Of u nu fundamenteel onderzoek doet of een nieuw proces voor uw product ontwikkelt, de FOM vector is de perfecte volgende stap van spincoaten naar middelgrote industriële processen waarbij stijve en/of flexibele substraten nodig zijn. De integratie van een microporeuze substraathouder zorgt voor een homogene aanzuiging, waardoor extra stappen om het monster in het substraat te fixeren vermeden worden. Samen met de in de software geïntegreerde pomp zorgt de FOM-vector voor een hoge verwerkingscapaciteit en een versnelde workflow.

Eenvoudige hantering en uitlijning

Zowel flexibele als stijve substraten met afmetingen tot 300×200 mm kunnen vrij gepositioneerd worden op de zeer vlakke aluminium monsterhouder. De oneindige hoogte en laterale positie instelling met handmatige draaiknop maken systematische, snel reagerende experimentele runs en systematische studies mogelijk waarbij de operator te allen tijde volledige controle heeft.

Specificaties

Brochures

pdf afbeeldingBrochure vectorSC

Terug naar: Sheet-based