PDF
Printen
FOM scalarSC, dunne film coating, functionele materialen, laboratoriumschaal, precisiecoating, flexibele substraten, spincoaten, laminaire flowkast, glovebox, compacte opstelling, kosteneffectief, gebruikersworkflow.Ontdek de FOM scalarSC, een kosteneffectieve en compacte oplossing voor het schaalbaar coaten van functionele dunne films en apparaten op zowel stijve als flexibele substraten. Met uitstekende precisie en reproduceerbaarheid is de scalarSC ideaal voor laFOM scalarSC, dunne film coating, functionele materialen, laboratoriumschaal, precisiecoating, flexibele substraten, spincoaten, laminaire flowkast, glovebox, compacte opstelling, kosteneffectief, gebruikersworkflow.

Entry-level | FOM scalarSC

FabrikantFom Technologies
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:FOM scalarSC
Ontdek de FOM scalarSC, een kosteneffectieve en compacte oplossing voor het schaalbaar coaten van functionele dunne films en apparaten op zowel stijve als flexibele substraten. Met uitstekende precisie en reproduceerbaarheid is de scalarSC ideaal voor laboratoriumschaal onderzoek in industrie en academische wereld.

Omschrijving

De FOM scalarSC is de ideale instap om te beginnen met het schaalbaar coaten van functionele dunne films en apparaten. De FOM scalarSC is ontworpen om coating op zowel stijve als flexibele substraten gemakkelijk te kunnen controleren, terwijl de kosten en het fysieke oppervlak slechts een fractie bedragen. Door gebruik te maken van jarenlange ervaring in materiaalonderzoek en slot-die coating, biedt de FOM scalarSC de nodige vrijheid door een vereenvoudigd ontwerp voor alledaagse experimentele runs. De FOM scalar SC biedt uitstekende precisie en reproduceerbaarheid voor een breed spectrum aan laboratoriumschaal materialen en coatingprocessen die relevant zijn voor de industrie en de academische wereld.

  • Kleinere footprint voor kostenconcurrerend onderzoek
  • Chuck mogelijk met gelijkmatige verwarming
  • Substraten tot 300×200 mm (A4)
  • Coatingstreepbreedtes van 1 tot 200 mm, streeplengtes tot 300 mm
  • Coatsnelheden van 0,01 m/min tot 5 m/min
  • Nauwkeurige regeling van alle coatingparameters - pompsnelheid, coatingsnelheid, coatingafstand en droogtemperatuur
  • Handmatige draaiknop voor traploze hoogte- en zijwaartse positionering voor een snellere gebruikersworkflow
  • Naadloze integratie van gloveboxen mogelijk
  • Plug & Play installatie

Robuust systeem voor het coaten van platen met slot-dies

Het systeem is ontworpen voor het snel en eenvoudig coaten van functionele materialen in laboratoria voor multi-user high throughput onderzoek op het gebied van organische en perovskiet elektronica, sensoren en energieopslag. We werken continu aan het verbeteren van het vereenvoudigde ontwerp van de FOM scalar tool. We bevelen het niet alleen aan vanwege de lage investering, maar ook vanwege de grotere vrijheid voor de operator en de snelle workflow.

Stap omhoog van spin coaten

Of u nu fundamenteel onderzoek doet of een nieuw proces voor uw product ontwikkelt, de FOM scalar is de perfecte volgende stap van spincoaten naar middelgrote industriële processen waarbij stijve en/of flexibele substraten nodig zijn. Het biedt een compacte opstelling die eenvoudig in een laminaire flowkast of glovebox kan worden geïnstalleerd. Bovendien maakt de externe spuitpomp een beter ontwerp van uw werkruimte mogelijk.

Eenvoudige hantering en uitlijning

Zowel flexibele als stijve substraten met afmetingen tot 300×200 mm kunnen vrij gepositioneerd worden op de zeer vlakke aluminium monsterhouder. De oneindig instelbare hoogte en laterale positie instelling met handmatige draaiknop maken systematische, snel reagerende experimentele runs en systematische studies mogelijk waarbij de operator te allen tijde volledige controle heeft.

Specificaties

Brochures

pdf afbeeldingBrochure ScalarSC

Terug naar: Sheet-based