PDF
Printen
FOM arcRC, roll-to-roll verwerkingstool, laboratoriumvriendelijk, coatingtechnieken, variabele posities, functionele materialen, pilotschaal, compact ontwerp, lab-to-fab, dunne-filmtechnologie, post-depositie behandelingseenheden, productieproces.Ontdek de FOM arcRC, een laboratoriumvriendelijke roll-to-roll verwerkingstool ontworpen voor naadloze overgang van onderzoek naar productie op pilotschaal. Met meerdere coatingtechnieken, variabele posities voor optimale controle en een compact ontwerp,FOM arcRC, roll-to-roll verwerkingstool, laboratoriumvriendelijk, coatingtechnieken, variabele posities, functionele materialen, pilotschaal, compact ontwerp, lab-to-fab, dunne-filmtechnologie, post-depositie behandelingseenheden, productieproces.

Intermediate-level | FOM arcRC

FabrikantFom Technologies
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:FOM arcRC
Ontdek de FOM arcRC, een laboratoriumvriendelijke roll-to-roll verwerkingstool ontworpen voor naadloze overgang van onderzoek naar productie op pilotschaal. Met meerdere coatingtechnieken, variabele posities voor optimale controle en een compact ontwerp, is de arcRC ideaal voor diverse functionele materialen.

Omschrijving

De FOM arcRC is ontworpen om industrieel coaten met rollen na te bootsen op een laboratoriumvriendelijk formaat. Door de integratie van industriële componenten en een gebruikersvriendelijke interface biedt de FOM arcRC een naadloze, versnelde gebruikersworkflow en uitstekende controle voor het coaten van een grote verscheidenheid aan functionele materialen. Het is een ideale oplossing voor gebruikers die de kloof willen overbruggen tussen fundamenteel onderzoek en productie op pilotschaal, met de nadruk op de controle van de zwaartekrachteffecten via variabele posities van de slot-die kop rond de coating-rol.

  • Laboratoriumvriendelijke roll-to-roll verwerkingstool
  • Meerdere posities en hoeken voor slot-die kop
  • Coating gebied 200 x 1000mm
  • Trommel voorzien van temperatuurregeling
  • Minimale uitvaltijd van experiment tot experiment dankzij een actief koelsysteem
  • Apparatuur voor meerdere coatingtechnieken (Slot-die coating, blade-coating, flexographic-printing)
  • Eenvoudig uitlijnen van meerdere lagen

Compact slot-die coating systeem voor labschaal

De FOM arcRC is oorspronkelijk ontworpen voor organische fotovoltaïsche (OPV) en lichtemitterende elektrochemische celonderzoeken (LEC), maar is ideaal voor onderzoekers die willen werken met flexibele substraten op een platform dat dichter bij een productielijn op pilotschaal ligt.

“lab-to-fab” concept

De arcRC is ontworpen als een veelzijdig onderzoeksinstrument met een extra groot printgebied, maar toch compact genoeg om in een glovebox te passen. Van de opkomst van perovskiet-gebaseerde fotovoltaïsche energie, de technologische gereedheid van lithium-ion batterijen, tot de ontwikkeling van elk ontwrichtend productidee dat gebruik maakt van de vele voordelen van dunne-filmtechnologieën, de arcRC zal elk onderzoeksdoel stimuleren van flexibele apparaten van klein laboratoriumformaat tot productierelevante schalen. Post-depositie behandelingseenheden zoals drogen/annealing en docking modules kunnen de stand-alone FOM arcRC tool veranderen in een roll-to-roll unit. De FOM arcRC tool is goed uitgerust voor het verhogen van het technologieniveau van uw onderzoek en het demonstreren van proof-of-concepts van laboratorium tot productie.

Specificaties

Brochures

pdf afbeeldingBrochure arcRC

Video

Video

Terug naar: Roll-based