PDF
Printen
FOM sigmaR2R, roll-to-roll, slot-die coating, laboratoriumformaat, R&D, industriële serieproductie, precisiecoating, uniforme films, coating- en printmethoden, substraten, eenvoudige bediening.Ontdek de veelzijdigheid van de FOM sigmaR2R, een compact roll-to-roll slot-die coating systeem ideaal voor laboratoriumformaat R&D en industriële serieproductie. Met precisiecoating voor uniforme films en eenvoudige bediening, is de sigmaR2R perfectFOM sigmaR2R, roll-to-roll, slot-die coating, laboratoriumformaat, R&D, industriële serieproductie, precisiecoating, uniforme films, coating- en printmethoden, substraten, eenvoudige bediening.

Advanced level | FOM sigmaR2R

FabrikantFom Technologies
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:FOM sigmaR2R
Ontdek de veelzijdigheid van de FOM sigmaR2R, een compact roll-to-roll slot-die coating systeem ideaal voor laboratoriumformaat R&D en industriële serieproductie. Met precisiecoating voor uniforme films en eenvoudige bediening, is de sigmaR2R perfect voor diverse toepassingen zoals fotovoltaïsche en optische coatings, batterijen en farmaceutische producten.

Omschrijving

De FOM sigmaR2R is een laboratoriumformaat roll-to-roll machine voor het coaten met slot-dies. Hij bestaat uit afwikkelen, opwikkelen, een 2-zone oven en verstelbare positionering van de slot-die rond de coatingrol. De componenten worden bediend vanuit één geïntegreerd besturingssysteem voor eenvoudige aanpassing. De FOM sigmaR2R is een continue contactloze coater die geschikt is om uniforme films te bereiden voor R&D en industriële serieproductie. Het is de ideale productieapparatuur voor slurry droogprocessen van elektrodecoating.

  • Precisiemachine voor het coaten van platen, gemaakt van zeer nauwkeurige, gecertificeerde industriële componenten
  • Tot 350 mm (13") industriestandaard baanbreedte.
  • Coatingwalsdiameter van 100 mm
  • Coatingkoppen met sleufmatrijzen op maat tot 350 mm breedte
  • Bekledingskop met meerdere spleetmatrijzen over de hele breedte of met streeppatroon
  • Doorlopende coating aan één zijde
  • Horizontale hetelucht- of IR-combinatieoven met één doorgang (oven van 1,8 m)
  • Toepassingsfolie bijv. aluminium, koper, kunststof, papier
  • Afmetingen: 2400 x 1550 x 1820 mm (L x B x H)

 

Compact R2R slot-die coating systeem

De FOM sigmaR2R is ideaal voor het opschalen van onderzoeksgerelateerde en kleine productiebatches die een thermische stap na de roll-to-roll webcoating vereisen, gebruikt in onder andere fotovoltaïsche en optische coatings, batterijen, brandstofcellen en farmaceutische toepassingen.

Coating- & printmethoden

De FOM sigmaR2R met optionele continue pompfunctie voor inkt/slurry vereenvoudigt de integratie van meerdere coating- en printmethodes in het machineframe, zoals bijvoorbeeld slot-die coating en flexodruk. De sigmaR2R is ontworpen om een breed scala aan substraten te verwerken en werkt momenteel met koolstofvezellinten, meerdere kunststoffen, papier, metaalfolies en flexibel glas.

Eenvoudige bediening

Om tegemoet te komen aan de behoeften van de operator maakt de FOM sigmaR2R een eenvoudige experimentele set-up mogelijk met een gebruiksvriendelijke software met serviceondersteuning op afstand en onderhoudstoezicht.

Specificaties

Brochures

pdf afbeeldingBrochure SigmaR2R

Terug naar: Roll-based