PDF
Printen
Labtech-xelsius-reactiestationCompacte en snelle reactor met 10 volledig individueel gethermostatiseerde en geroerde reactorcellen in het temperatuurbereik van -20°C tot +150°C.Labtech-xelsius-reactiestation

LabTech XELSIUS reactiestation

FabrikantLabTech
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Xelsius
Compacte en snelle reactor met 10 volledig individueel gethermostatiseerde en geroerde reactorcellen in het temperatuurbereik van -20°C tot +150°C.

Omschrijving

LabTech XELSIUS reactiestation

Met één compacte Xelsius vervangt u 10 verwarmingsapparaten, roerders, ijsbaden, reactorcellen en refluxcondensors.

Breed inzetbaar

De Xelsius is ideaal voor bijvoorbeeld:

  • reactie-optimalisatie
  • medicijn ontwikkeling
  • parallelle synthese
  • gravimetrische analyse
  • DoE studies
  • geautomatiseerde filtratie
  • Flow Chemistry.

Veelzijdig

De LabTech Xelsius reactiestation kan worden gebruikt in een zuurkast, gemonteerd op een robotplatform, aan elkaar gekoppeld als meerdere units voor grote hoeveelheden monsters of als eenvoudig te bedienen vrijstaand systeem op een laboratoriumwerkblad. Dankzij de PTFE gecoate behuizing is het Xelsius -systeem opgewassen tegen de veeleisende laboratoriumomstandigheden.

Software

Middels de software stelt u eenvoudig de temperatuur, roersnelheid, gewenste tijd en verloop in. Maar ook complexere meertraps temperatuurprofielen als dat nodig is. Zelfs cyclische temperatuurregelingsprocedures, bijvoorbeeld voor biologische processen, kunnen snel worden gerealiseerd, opgeslagen en gedocumenteerd. Na het starten krijgt u een compleet overzicht van de status van alle 10 reactiecellen en kunt u direct beginnen met individueel verwarmen, koelen, roeren of temperatuurstijging. Met de inlogfunctie/gebruikersbeheer kunt u voldoen aan GMP-/regelgevingsvereisten.

Specificaties

Terug naar: Reactiestation