Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
brady hand printer m511 hoofdafbeelding

Brady, draagbare printer M511

FabrikantBrady
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Brady M511
Eenvoudig labels maken, dat kan met de Brady M511 printer middels een telefoon inclusief de Express Labels-app om altijd en overal labels te ontwerpen en te printen. Wijzig het formaat van labels en bewerk ze, voeg afbeeldingen en QR-codes toe - allemaal met behulp van een vertrouwd toetsenbord. Het is intuïtief, flexibel en geschikt voor moderne werkruimtes.

Omschrijving

Eenvoudig labels maken, dat kan met de Brady M511 printer middels een telefoon inclusief de Express Labels-app om altijd en overal labels te ontwerpen en te printen.
Wijzig het formaat van labels en bewerk ze, voeg afbeeldingen en QR-codes toe - allemaal met behulp van een vertrouwd toetsenbord. Het is intuïtief, flexibel en geschikt voor moderne werkruimtes.
Werk slimmer. Maak grotere labels met de M511. Print grotere, duidelijkere boodschappen. Print van rand tot rand. Ontwerp en print, mobiel of via een pc. En verder: deel bestanden, importeer data en verbindt tot 5 gebruikers gelijktijdig.

Ideaal voor grotere print toepassingen: print labels tot 38,10 mm breed.
Minder verspilling: print tekst, afbeeldingen en barcodes van rand tot rand.
Langere batterijlevensduur met een interne Li-ion batterij: meer dan 8 uur operationeel; tot 1000 labels met één enkele laadbeurt.
Robuuster: bestand tegen een val van 1,8 m, schokken, een belasting van 115 kg en rondvliegend zand en stof (MIL-STD-810G).
Print overal: Bluetooth 5.0 (bereik circa 20 m); verbindt tot 5 gebruikers gelijktijdig.
Werkt met label ontwerpsoftware: Expreslabels-app via Bluetooth op uw smartphone/tablet; Brady Workstation op uw pc.
Bespaart tijd en ruimte: uitgerust met een automatisch snijmes en print zowel rechtopstaand als op zijn kant.

Labels maken met slechts één tik.
Ontwerp, bekijk en print eenvoudig labels, rechtstreeks vanuit de toonaangevende app. De M511-printer biedt, in combinatie met de mobiele app "Expreslabels", een naadloze printervaring voor maximale efficiëntie ter plaatse.

Brady-printer-M511.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Identificatie
Identificatie van datacom/telecom, elektrische identificatie en identificatie van componenten.
Van agressieve kleefstoffen tot krimpkous labels: met Brady-labels kunt u draden, kabels en producten in al uw toepassingen omwikkelen, labelen en permanent identificeren in alle omgevingen.
Print meer informatie van rand tot rand.

 

handprinter-M511-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laboratoria

Flesjes, buisjes, objectglaasjes, apparatuur en monsters. Traceer je monsters beter met barcodes en QR-codes. Print groter met een kleinere, flexibelere printer.
De meest uitdagende laboratoriumomstandigheden verdienen Brady-labels. Ze zijn bestand tegen vlekken, chemicaliën en extreme temperaturen, zodat gegevens leesbaar en scanbaar blijven.

handprinter-m511-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veiligheid
Zie grotere tekst vanaf een veiligere afstand. Een veiligere, beter geïnformeerde werkplek begint met Brady-labels. Maak instructie- of waarschuwingslabels. Tag apparatuur. Gebruik reflecterende markeringen in gebieden met weinig licht, communiceer informatie beter.

Specificaties

Video

Video

33

Terug naar: Hand printers