Telnr. +31(0)346 269090

 

Plan een demo LabTech Xelsius

LabTech

 

Bespaar tijd en waardevolle ruimte in de zuurkast met de innovatieve LabTech XELSIUS, voor een snelle monsterdoorvoer op uw laboratorium.

Wilt u een efficiëntieslag maken bij het uitvoeren van experimenten zoals parallelle synthese, flowchemie, reactie en proces optimalisatie of DoE (Design of Experiment) studies?

Dan stellen wij graag de XELSIUS aan u voor, een compact reactorstation met 10 individueel in te stellen posities.

De flexibiliteit die u eigenlijk nodig hebt

Voor alle 10 posities zijn de roersnelheid en temperatuur (-20°C tot +150°C) individueel in te stellen. Dit geeft u een ongekende flexibiliteit bij het opzetten van experimenten.

Nog meer mogelijkheden

De XELSIUS is uit te breiden met een refluxkoeler, externe temperatuursensoren of inert gas opstelling. En voor een grotere doorvoer zijn meerdere XELSIUS units te koppelen.

 

 

 

 

Creëer meer ruimte op het lab

Eén compact XELSIUS reactorstation vervangt:

10 verwarmingsapparaten,

10 magneetroerders,

10 ijsbaden,

10 reactoren,

10 refluxkoelers

Dat scheelt veel ruimte op uw labtafel of in uw zuurkast.

Door de vormgeving en beperkte footprint is de XELSIUS bovendien eenvoudig te integreren op een robot-platform.

This image for Image Layouts addon
This image for Image Layouts addon

Sneller resultaat

Eén Xelsius in plaats van tien complete opstellingen scheelt veel tijd voor het opbouwen, onderhouden en schoon maken. Bovendien is dat laatste extra eenvoudig door de gladde en zeer resistente PTFE-gecoate behuizing.

Ook de bediening verloopt vlot dankzij de intuïtieve interface met touchscreen, die te bedienen is zonder je handschoenen uit te hoeven trekken.

In de maand oktober rijden wij met de Xelsius door heel Nederland, om een demonstratie bij u op het laboratorium te geven.

 

KLIK HIER VOOR HET MAKEN VAN EEN DEMO AFSPRAAK