Error
  • The page you are trying to access does not exist.

Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

google775d5d3532b67c14.html

Last Updated on Thursday, 12 October 2017 14:49

Hits: 53

google775d5d3532b67c14.html 

Last Updated on Thursday, 12 October 2017 14:46

Hits: 44

 

KWALITEIT IS GEEN TONEEL

Voor Salm en Kipp is het vanzelfsprekend om de lat hoog te leggen wat betreft kwaliteit. Wij begrijpen dat de producten en diensten die u als klant bij ons afneemt, een belangrijk onderdeel vormen van uw laboratorium-proces. Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is Salm en Kipp gestart met de implementatie van Total Quality Management, waarbij de mens centraal staat en waaraan al onze medewerkers deelnemen.

 

Na twaalf jaar ISO-9001 gecertificeerd te zijn, kunnen wij gerust stellen dat ‘kwaliteit’ er bij onze medewerkers met de paplepel is ingegoten.

 

Om te garanderen dat onze bedrijfsprocessen volgens bepaalde normen en procedures verlopen, blijven wij daarom ISO 9001:2008 als uitgangspunt hanteren.

 

De producten die u bij ons afneemt, zijn afkomstig van gekwalificeerde en/of (ISO) gecertificeerde leveranciers.

 

 

 

Last Updated on Monday, 18 January 2016 10:31

Hits: 878

De AgriFood sector kan niet meer zonder High Tech & ICT oplossingen. Want: 1) de komende 40 jaar is wereldwijd evenveel voedsel nodig als het totaal dat er de afgelopen 8.000 jaar geproduceerd is; 2) er 9 miljard mensen zijn in 2050; 3) voedsel behoefte stijgt met 60% in 2050 t.o.v. 2015; 4) landbouwgronden worden schaarser; 5) klimaat veranderingen.

Kortom, er zijn enorme uitdagingen om efficiënter, effectiever en duurzamer te produceren!
Daarom organiseert Mikrocentrum samen met het AgriFoodTech Platform deze nieuwe vakbeurs met congres. Gedurende twee dagen brengen we  "High Tech & ICT" en "Agri & Food" samen. Door deze intensieve koppeling kunnen we innovaties laten accelereren en gebruikers laten zien waar toe we in staat zijn.Wat mag u verwachten van de eerste editie!

 

Programma 

 

Last Updated on Tuesday, 15 November 2016 08:25

Hits: 780

HET ONTWERP VAN DE BERNER CLAIRE BIOVEILIGHEIDSKAST HEEFT IN 2015 GERMAN DESIGN AWARD GEWONNEN


Berner Clair  bioveiligheidskast designer awardHet ontwerp van de Berner Claire bioveiligheidskast heeft dit jaar de German Design Award gewonnen in de categorie ‘Excellent Product Design’. De jury verklaarde: “Het Claire veiligheidskabinet van Berner International is speciaal ontwikkeld voor gebruik in laboratoria met bijzonder hoge veiligheidseisen. De werkbank oogt zeer modern en biedt ultieme veiligheid, intuïtief gebruik en een laag energieverbruik. Een systeem voor het detecteren van luchtstroomsnelheid zorgt voor extra veiligheid. Met de lichtbanden die de operationele status aangeven biedt het ‘Shield Design’ ook visuele bescherming, naast vereenvoudigd gebruik en zichtbare technologische vooruitgang. Hier worden hoge veiligheidsstandaarden en
efficiënt werken op een aansprekende esthetische wijze naar een modern niveau gebracht.”


Zoals in de juryverklaring al doorschemert is het ‘Shield Design’ van de Berner Claire een perfecte symbiose van vorm en functie. Zo informeert de ingebouwde lichtband, goed zichtbaar van ver, met een kleurcodering over de actuele veiligheidstoestand van het kabinet en waarschuwt de gebruiker tijdig en duidelijk voor potentieel besmettingsgevaar. De Claire kan werken in drie verschillende modi (Eco, Standard of GMP), zonder daarbij de fundamentele beschermende functies aan te tasten. De gebruiker kan de werkmodi eenvoudig selecteren via het aanraakscherm, dat ook een duidelijk overzicht biedt biedt van de actuele gegevens.

Lees meer over de Berner Claire bioveiligheidskast

Last Updated on Wednesday, 30 December 2015 09:45

Hits: 804

Subcategories

 x 
Cart empty