Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
Tafel model NMR spectrometer. Pulsar OXFORD

Tafel model Nucleair Magnetische Resonantie (NMR) spectrometer. Pulsar OXFORD_ Research

Pulsar is een hoge resolutie, 60MHz tafel model NMR spectrometer en levert hoge kwaliteit 1-D en2-D NMR spectra van 1H, 19F, 13C en 31P.


Pulsar geeft u de hoge prestaties, verkregen door gebruik te maken van een 1.4T (60MHz proton resonantie) permanente magneet met superieure homogeniteit. Het traditionele ontwerp van de Pulsar magneet gebruikt bekende shimming technieken om de best mogelijke resolutie te bereiken op elk benchtop NMR instrument.

 Pulsar maakt gebruikt van een permanente magneet, daarom heeft het geen vloeibaar helium of vloeibaar stikstof nodig. Geavanceerde automatische shimming produceert een zeer homogeen magnetisch veld waardoor de Pulsar geschikt is voor gebruik in bijna elk academisch of industrieel chemie laboratorium, voor onderwijs, voor organische synthese analyse of voor materiaalidentificatie. Vloeibare monsters kunnen veelal worden uitgevoerd. Vaste monsters kunnen worden opgelost in oplosmiddelen. Intuïtieve, stap-voor-stap software brengt de gebruiker naadloos door het meetproces, en de gegevens worden verwerkt met de industrieberoemde Mnova-software. Een bibliotheek met puls reeksen is inbegrepen, dus alles is klaar om te starten. Het gemak en de hoge prestaties van Pulsar leveren de kracht van NMR-spectroscopie waar u het nodig hebt - in uw eigen lab.


De Pulsar gebruikt standaard 5mm NMR buizen, en heeft een zeer efficiënte geautomatiseerde shimming routine die, indien nodig, de shim optimaliseert in slechts een paar minuten.


Voor eenvoudige 1D-spectra heeft Pulsar SoftLock - een geavanceerd software lock dat absolute spectrale stabiliteit garandeert zonder gebruik van deuterium bevattende oplosmiddelen.
SoftLock is zo effectief dat 2000 scans over elkaar gelegd kunnen worden zonder een detecteerbare lijnbreedte van een foutieve uitlijning.
Pulsar biedt een traditioneel deuterium slot voor het uitvoeren van 2D experimenten.

 

 

Oxford Instruments Pulsar NMR spectrometer

 

Koolstof-13 (13C)
13C metingen zijn gebruikelijk in een organisch Chemie laboratorium, en Pulsar biedt uitstekende 13C prestaties. De uitstekende gevoeligheid, resolutie, en linehape van Pulsar maken het mogelijk om 13C verbindingen te meten van monsters met concentraties lager dan  0,5 M in minder dan 2 uur. “Mooie” monsters kunnen goede resultaten geven in minuten. De uitstekende stabiliteit van de Pulsar shims en frequentie lock leveren zelfs hoge kwaliteit gegevens op bij zwakkere monsters tijdens een overnight run.


Aanvullende informatie over het aantal waterstofatomen verbonden aan elke koolstof zijn beschikbaar met DEPT experimenten.


Door middel van Pulsar's uitzonderlijke stabiliteit en hoge elektronica prestaties is het mogelijk dat een breed scala aan 2D homo-nucleaire experimenten kunnen worden uitgevoerd. Deze omvatten:

COZY - klassieke 2D correlatiespectroscopie die informatie geeft over onderling gekoppelde kernen en naburige atomen.


J-resolved
- ontkoppeling van de “chemical shift” van de “J-coupling”; helpt bij het scheiden van overlappende multipletten.


TOCSY
- exploiteert de connectiviteit, via de J-coupling, van een ongebroken keten van gekoppelde kernen. Dit geeft informatie over de structuur van organische moleculen.

 Spectra  pulsar spectrofotmeter

 


Applicatie notes:

pdfPulsar-high-resolution-benchtop-NMR-Meat-Oil-Flyer.pdf1.32 MB
pdffat-content-in-seeds-benchtop-nmr-pulsar-application-note-002.pdf1.2 MB

 

 

 x 
Cart empty