Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
Laboratorium-magnetron-microwave - oplosmiddel-extractie-organische-en-anorganische-synthese-eiwit-hydrolyse-indampen

Laboratorium microwave voor gesloten ontsluiting - Milestone ETHOS UP


Uitgebreide laboratorium microwave voor monstervoorbewerking met grote microgolfkamer > 70 liter en 2x 950 Watt magnetrons. De oplossing voor zure ontsluiting , oplosmiddel extractie, organische en anorganische synthese, eiwit hydrolyse en indampen.

 

 

 
Met behulp van de Milestone Magnetrons worden monstervoorbereidingsprocessen en chemische reacties  versneld van uren naar minuten.

 

De Ethos Up van Milestone is de benadering van totale integratie en volledige controle van alle reactie parameters, resulteren in de beste prestaties en veiligheidsvoorzieningen in de markt. De nieuwe Ethos UP is simpelweg het meest geavanceerde microgolfontsluiting systeem dat Milestone ooit heeft gemaakt. De krachtige magnetron, grote monsterruimte en nieuwe rotoren zorgen voor hoge monsterdoorvoer. Vele slimme oplossingen en de uitgebreide mogelijkheden voor monitoring maken de Ethos UP toegankelijk en informatief. Met een uitgebreide keuze aan accessoires, is de Ethos UP ook een eersteklas oplossing voor magnetron oplosmiddel extractie, organische en anorganische synthese, eiwit hydrolyse en indampen.
 
De vernieuwde Ethos Up is nu uitgerust met temperatuurcontrole en sturing via contactloze Infrarood meting in alle vaatjes.

 KENMERKEN

- Milestone connect, een unieke web-based applicatie. De app maakt bewaking op afstand mogelijk van elk monster in de digestie run van buiten het laboratorium.

- Een integrale database bevat specifieke en gedetailleerde informatie over de geïnstalleerde apparatuur (een lijst van onderdelen, technische notities, garantie, handleiding, video tutorials, etc), continu bijgewerkte application notes, een bibliotheek van beschikbare wetenschappelijke artikels gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften, en een help-on-line sectie die support 24 biedt uur per dag, 7 dagen per week voor onze gebruikers.

- Microgolfkamer met een volume van meer dan 70 liter, verreweg de grootste momenteel beschikbaar. Dit resulteert in een hogere monsterdoorvoer en grotere veiligheidsmarges.

- Twee 950 Watt magnetrons voor een totaal vermogen van 1900 Watt, het meest krachtige microgolfontsluiting systeem beschikbaar voor monstervoorbereiding. Voor snelle en complete ontsluiting.

- De meest geavanceerde en toch eenvoudig te gebruiken reactie sensoren voor volledige kwaliteitsbewaking van de ontsluitingsparameters. Mogelijkheid  om de Ethos UP uit te voeren met temperatuurcontrole en sturing via contactloze Infrarood meting in alle vaatjes.

- Roestvrij stalen deur met een innovatieve open en zelf sluit mechanisme. Bij een plotselinge overdruk in de kamer opent de deur een klein beetje voor een snelle en veilige drukontlasting en het magnetronvermogen wordt ogenblikkelijk afgesloten.

- Compacte besturingsterminal met een makkelijk te lezen, helder, full-color, touchscreen display. De terminal is voorzien van meerdere USB en Ethernet-poortenom het te verbinden met externe apparaten en het lokale netwerk van laboratoria. De terminal voert een volledig nieuw gebruiksvriendelijke, op pictogrammen gebaseerde, meertalige software voor het eenvoudig monitoren en besturen van een run.

- Ingebouwde camera voor controle van de rotor tijdens het gebruik.


-  Diverse rotoren verkrijgbaar:

-     SK-15 ( 15 positie hoge druk) rotor, inhoud vaatjes 100 ml
-     MAXI-44 ( 44 positie medium druk) high throughput rotor.  Inhoud vaatjes 100ml
-     Q20 kwarts rotor voor trace analyses
-     Nova 8 , hoge temperatuur en druk rotor,
-     MOD, Rotor voor openontsluiting MOD
-     MMR 15, Indamp rotor


De juiste rotor voor elke applicatie

 


VIDEO

 

 

 

 

 

APPLICATIES

Milestone beschikt over een uitgebreid applicatieboek waarin vele applicaties reeds zijn beschreven voor diverse soorten monsters zoals; food, feed, geologie, milieu, mineralen en ertsen, olieproducten, kunststoffen en  chemicaliën  enz .. enz.  Applicatie notes zijn op verzoek beschikbaar. Voor informatie vraag het gerust aan onze product specialisten. Zie ook
Overzicht gesloten ontsluiting apparatuur
Overzicht microwave ontsluitingsapparatuur
Betrouwbare en professionele monsterbewerking is even belangrijk als de analyse zelf 
Automatisch verwerking van ontsluitingsvaatjes met de Twister (in combinatie met de SK rotoren)
Using microwave sample prep to determine trace metals analysis in environmental matricesn.pdf145.68 KB
Digestion of food samples using ethos up

 

 x 
Cart empty