Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
brady-labelling-software-labelmark-5

Labelmark 6 software

LABELMARK 6 etiketteer ontwerp software voor: het efficiënt en nauwkeurig creëren, bewerken en afdrukken van labels

Brady LabelMark 6 is de nieuwe en verbeterde software voor de creatie van professionele labels.
Van standaard labels tot geavanceerde gegevensinvoer op labels, LabelMark 6 voldoet aan al uw behoeften! Zijn unieke app-omgeving geeft u in één klik toegang tot wat u nodig hebt. Brady LabelMark 6 is het nieuwste en beste in labeltechnologie. Met behulp van wizards kunt u in slechts enkele seconden labels creëren.


De LabelMark-software kan gegevensbronnen, labelontwerpen en batch-printing integreren in één systeem

- Een tijdbesparende oplossing voor operationele labelinstelling

- Beheer en -uitvoering

»
AutoCAD®-lagen, geselecteerde delen of volledige bestanden invoegen en aanpassen op labels
» Gegevens en serialisatie in een paar stappen nauwkeurig invoeren dankzij de foutcontrolefunctie
» Printopdrachten creëren om tegelijkertijd meerdere printprojecten en printers te beheren
» Tweerichtingscommunicatie met de Brady BMP51-, BMP53-, BMP71- en BBP33-printers voor automatische formattering van labels


Brady LABELMARK 6 labelling ontwerp software is beschikbaar in twee versies:

STANDARD EDITION
PRO EDITIONAkzoNobel Deventer registreert al haar research chemicaliën

 

Introduction to LabelMark™ 6 Label Design Software

 

 

 

 

  • Software mogelijkheden
  • Brochure

LabelMark 6 STANDAARD EDITIE (Alleen meegeleverd bij aankoop van een printer: BMP41, BMP51, BMP53, BMP71, BBP11, BBP33)

 

» Geoptimaliseerde gebruikersinterface: Een gestroomlijnde, nieuwe gebruikersinterface in de stijl van Windows 8 waardoor deze eenvoudig te integreren is in uw nieuwe pc
» Herhaal objecten bij het importeren: Maak eenvoudig kopieën van geïmporteerde gegevens door in te geven hoeveel exemplaren u wilt!
» Verticale tekst: Print vanuit LabelMark uw tekst in verticale richting op uw continue tapes
» Nieuwe barcodetypologie: Ondersteuning van QR-codes
» App voor aansluitklemmen: Een eenvoudigere manier om labels te creëren voor 110 blocks! De app helpt u stap voor stap bij de selectie van een blanco label of labelsjabloon voor het aanmaken van uw labels
» Individuele aanpassing van labellengtes: Moet uw labelbestand verschillende labellengtes hebben maar wilt u geen nieuwe printopdracht creëren om dit te realiseren? Pas de lengte van elk individueel label in uw bestand aan volgens uw specificaties.


LabelMark 6 biedt extra functies in een app-omgeving.


LabelMark 6 PROFESSIONELE EDITIE (Apart verkrijgbaar)

 
De professionele editie bevat alle nieuwe functies van de standaard versie, plus:
 
» App voor kabelmarkering: Het startscherm geeft u eenvoudige toegang tot deze app. Volg de stapsgewijze procedure om snel een nieuw label te creëren met behulp van een blanco label of een labelsjabloon.
» App voor bedieningspanelen: Labels nodig voor een bedieningspaneel? Geen probleem! Volg gewoon de eenvoudige stappen van de app en selecteer waarvoor u het label wilt gebruiken. Kies een blanco label of een materiaal, en plaats vervolgens de serialisatiegegevens op het label.
» App voor laboratoriumlabels: Een nieuwe app die u helpt bij de creatie van labels voor gebruik in laboratoria. Selecteer waarvoor u het label wilt gebruiken en laat u leiden door de app. Kies voor een blanco label of een labelsjabloon. U kunt ook serialisatie toevoegen aan het label.
» Geavanceerde conversie en import van externe gegevens: Maak labels vanaf een eenvoudig TXT-bestand met deze gebruiksvriendelijke converter. De app zorgt voor een eenvoudige conversie.

 

Systeemvereisten

 

Besturingssysteem: Windows 7® Professional en Enterprise (32- of 64-bit), Windows 8® Professional en Enterprise (32- of 64-bit), Windows 8.1® Professional en Enterprise (32- of 64-bit)
Processor: 1,5 GHz, geheugen: 2 GB vrije ruimte op de harde schijf: harde schijf met minstens 2 GB beschikbare schijfruimte

* LabelMark6 Software offers auto-updates. Users are notified of new patches, releases, parts database updates and templates via the auto update utility.
** De LabelMark add-in applicaties ondersteunen alleen 32-bit versies van Microsoft Office

 

 x 
Cart empty