Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
Barcode label software Brady CodeSoft 14

Barcode label software Brady CodeSoft 14

Werk efficiënt en print en beheer uw eigen barcode labels zelf
Dankzij Brady CodeSoft 2014, ontwerpsoftware voor barcodelabels - print u zelf - barcodes in een handomdraai waardoor uw efficiëntie en beheer aanzienlijk verbetert. CodeSoft 2014 ontwerp software voor barcodelabels is een krachtige oplossing voor de meest geavanceerde labellingprojecten binnen uw organisatie.

 

 


Brady biedt de nieuwe CodeSoft 2014 aan ter vervanging van CodeSoft 2012. De nieuwe versie draait op Windows 8.1, biedt netwerklicentie tolerantie en heeft een veelzijdig Visual Basic-Script en een verbeterde printfunctionaliteit.


CodeSoft is een geavanceerde labelontwerp- en integratiesoftware die een ongeëvenaarde flexibiliteit, kracht en ondersteuning biedt waardoor deze barcodesoftware de beste keuze is voor labelprinting in bedrijfsomgevingen. Met CodeSoft kunt u het afdrukken van labels makkelijk integreren in uw bedrijfsproces, wat zowel de efficiëntie als de controle ten goede komt.
 
Ongeacht uw doel (beheer van activa en middelen, controle over distributiekanalen en voorraadniveaus, tracering van documenten of beheer van datarecords) biedt CodeSoft een oplossing voor de meest geavanceerde barcode- en labelingprojecten van uw organisatie.


Brady CodeSoft 2014 software is beschikbaar in drie versies:

Lite-versie

Basisversie

De Pro-versie
Bevat alle basisfuncties voor het ontwerpen, databasekoppeling en ActiveX Basic. De licentie is gebaseerd op 1 thermische printer en een willekeurig Windows printerstuurprogramma.

Enterprise-versie
De meest uitgebreide versie met krachtig integratiefuncties.De licentie is gebaseerd op een onbeperkt aantal printers.
CodeSoft 2014 is beschikbaar in de versies Single User, RunTime (Print Only) en Network.

Elke versie is voorzien van een SMA voor updates, printerdriver en up-to-date documentatie.


WAT IS ER NIEUW IN CODESOFT 2014?
 
» Compatibiliteit met Windows 8.1: Vlotte integratie met het nieuwe Windows 8.1 besturingssysteem, dat u toelaat labels te printen en te ontwerpen op een sneller, veiliger en betrouwbaarder platform.
» Netwerklicentie tolerantie: Bij eventueel verlies van de netwerkverbinding blijft CodeSoft langer draaien, zodat u efficiënt labels kunt blijven printen.
» Dialoogvenster “Afdrukken”: Voortaan blijft het venster “Afdrukken” open nadat een printtaak is doorgegeven; zo kunt u volgende printtaken creëren zonder het venster opnieuw te moeten openen: bespaart tijd en geld.
» Grid Field:Verkrijgbaar in CodeSoft Runtime, Enterprise & Network: Dankzij de functie “Grid Field” kunt u objecten structureren op basis van rastercellen in plaats van positie. Deze functie kan interessant zijn bij het afdrukken van rapporten (Bestellingen, Facturen …). “Grid Field” ondersteunt celinhoud als tekst, barcode en afbeelding.
» Form Designer: Opgenomen in de netwerkversie van CodeSoft Enterprise.
» VBScripting (Visual Basic): Verkrijgbaar in CodeSoft Pro, Runtime, Enterprise & Network Activeer de functie VBScript in uw labels om incidenten te beheren op basis van een script. Bijvoorbeeld automatische annulatie van een printtaak wanneer een afbeelding niet wordt gevonden Dit voorkomt productiviteitsverlies. De functie kan worden gedefinieerd op meerdere niveaus : document, objecten en databronnen.
» GS1 – QR Code System Event Viewer: De GS1-wizard ondersteunt voortaan QR-codes. Meldingen in verband met de licentie worden geregistreerd in de System Event Viewer. Hierdoor kan belangrijke informatie over de licentie worden opgevolgd (bv. Licentie vervalt binnenkort, Licentie is vervallen, Licentie niet teruggevonden …).
» Labelimport op basis van gevectoriseerde indelingen: Dankzij de labelimportfunctie op basis van gevectoriseerde indelingen(m.n. DXF, WMF …) kan het vaste deel van het label in één klik worden gecreëerd (tekst, afbeelding, lijnen …). Alleen het gedeelte afkomstig van de databron moet nog worden gecreëerd. Dit is interessant wanneer het ontwerp van sjabloonlabels initieel
in een CAD-software is gecreëerd.

 

 • Software mogelijkheden
 • Brochure

Welke CodeSoft 2014 add-ons zijn beschikbaar?

 

Form Designer & Form Viewer
Met deze krachtige designtools kunt u toepassingen op maat creëren. Deze add-ons zijn beschikbaar voor de versies CodeSoft Enterprise en Runtime.

Printer Object File Manager
Integreer labeldesigns in SAP, LiMS, ERP-systemen door de hulp van de POF manager. De POF manager exporteert het label naar een formaat dat door bvb SAP script kan worden gebruikt om zo het label te printen.

Command File Interpreter
Gebruik de CFI om Codesoft 2014 te integreren met een SAP / ERP-systeem. De CFI leest een bestand met de gewenste informatie in en plaats deze op het label. Dit bestand werd door het LIMS systeem geëxporteerd.

 

Hardwarevereisten voor versie 2014

 • Een Windows-besturingssysteem 32 of 64 bit: : 7, 8, XP, Server 2003, 2008, 2008 R2, 2012 of Vista
 • Computer met 1 GB vrij RAM-geheugen (afhankelijk van het systeem)
 • Een harde schijf met minimum 500 MB beschikbare opslagcapaciteit (afhankelijk van de installatieopties)
 • CPU: min. 2 Ghz
 • Videokaart: min. DirectX9
 • Beheerdersrechten voor de computer tijdens de installatie.
 • Cd-romdrive
 • USB-poort
 • Muis (vereist)

 

BELANGRIJKSTE PRODUCTKENMERKEN

CodeSoft 2014 is beschikbaar in drie versies: Lite, Pro en Enterprise.

De Lite-versie is de basisversie.

 • De Pro-versie bevat alle basisfuncties voor het ontwerpen, databasekoppeling en ActiveX Basic. De licentie is gebaseerd op 1 thermische printer en een willekeurig Windows printerstuurprogramma.
 • De Enterprise-versie is de meest uitgebreide versie met krachtig integratiefuncties.De licentie is gebaseerd op een onbeperkt aantal printers.
 • CodeSoft 2014 is beschikbaar in de versies Single User, RunTime (Print Only) en Network.

Elke versie is voorzien van een SMA voor updates, printerdriver en up-to-date documentatie.
 
 
BEVEILIGING
 
CodeSoft 2014 is standaard beschermd met een automatische softwarebeveiliging. Op verzoek is het programma ook leverbaar een met een dongle-beveiliging (USB of LPT).

 

CodeSoft Lite
Instappakket (entry-level) met labelontwerpfuncties en databasekoppeling. Licentie voor 1 thermische transfertprinter
» CodeSoft Lite

CodeSoft PRO
Mid-range versie met labelontwerpfuncties en databasekoppeling. Licentie op basis van gelijktijdig gebruik van 1 tot 3 thermische transfert printers en standaard Windows-printers.
» CodeSoft PRO 1 THT
» CodeSoft PRO 3 THT
» CodeSoft PRO + CFI (3 printers)

CodeSoft Enterprise
High-end-versie met alle functies en krachtige software-integratiemogelijkheden. Licentie op basis van een onbeperkt aantal printers. Beschikbaar in een versie voor 1 gebruiker, een Runtime- en een Netwerkversie.
» CodeSoft Enterprise RFID
» CodeSoft Enterprise RFID + CFI (5 printers)

CodeSoft Network
Dankzij deze netwerklicentie kunt u licenties aankopen op basis van het aantal gewenste gelijktijdige gebruikers. Het programma kan tegelijkertijd op meerdere werkstations draaien met één centrale licentieserver.
» CodeSoft Network RFID 1 gebruiker
» CodeSoft Network RFID 5 gebruikers

CodeSoft Runtime
Het gamma netwerkproducten werd uitgebreid met CodeSoft Runtime (“enkel afdrukken”-versies).
» CodeSoft Runtime RFID
» CodeSoft Runtime Network RFID 5 gebruiken

 

pdfBrady_CodeSoft_14_-_CodeSoft_2014_-_Licentietypes.pdf80.95 KB

 

 x 
Cart empty