Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

 

“Ontdek de nieuwe manier van TOC analyse en meer”

Met de nieuwe Acquray-serie introduceert Elementar een geheel nieuwe en eenvoudige wijze van onder andere Total Organic Carbon (TOC)-analyse. De technologie is gebaseerd op een chemisch oxidatieproces ondersteund door hoog energetische UV-straling. Deze combinatie zorgt voor een volledige ontsluiting van organische koolstofverbindingen. Voor de NPOC bepalingen wordt automatisch zuur toegevoegd. Dankzij de grote injectievolumes kent de Acquray een hoge gevoeligheid.

Elementar TOC acquray SalmenKipp


“De Acquray van Elementar is een echt werkpaard”

Het modulaire concept maakt de uitbreiding mogelijk met optionele extra modules voor de bepaling van TOC, TIC en ROC in vaste stoffen, evenals TN (Total Nitrogen) en TP (Total Phosphorus) in vloeistoffen. Optioneel is een autosampler verkrijgbaar met maximaal 111 posities.
Vooraf gedefinieerde methoden voor verschillende toepassingen, automatische kalibratiefuncties en automatische waarschuwingsfuncties voor onderhoud maken de Acquray-serie de ideale oplossing voor routinelaboratoria die van hun instrumentatie een hoge efficiëntie en minimale uitvaltijd eisen.

 

Meer informatie over de Elementar AcquarayTOC analyser

 

 x 
Cart empty