Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

 

3.Brady-SWAP-Salm-en-Kipp-banner

 

ACTIE:  RUIL UW OUDE PRINTER IN VOOR EEN BRADY LAB ETIKETTEN PRINTER

 

Gratis of met 50% korting bij aankoop van professionele labelmaterialen voor uw nieuwe printer

 

Ervaar de printer evolutie

Ruil uw draagbare labelprinter in voor het nieuwste model van Brady en ervaar de evolutie in identificatie. Krijg toegang tot een uitgebreid en professioneel assortiment industriële identificatielabels die blijven kleven en leesbaar blijven, zelfs in veeleisende lab omgevingen als vriezer, vloeibare stikstof, histologische kleuringen en autoclaaf.

 

Kies hier de juiste printer

pdfBrady Mobile Printer Selection Guide Europe Dutch.pdf521.51 KB

 

Een uitstekende printervaring

De labelprinters van Brady zijn eenvoudig te gebruiken en helpen u om de beste labels voor uw toepassing te printen. Afhankelijk van het model zorgt de combinatie van hoge printsnelheid, duidelijke schermen, wifiverbinding, USB-poorten, eenvoudige materiaalwissels en autokalibratie voor een uitstekende printervaring en een professionele identificatie van cryo-vials, monsterbuizen, objectglazen, vriezerdozen en glaswerk.

 

Blijvend kleven en leesbaar

Onze laboratorium labels blijven kleven en blijven leesbaar als ze worden geprint met labelprinters van Brady. De "material science teams" van Brady hebben labelconstructies ontwikkeld met duurzame materialen die uitstekend blijven kleven op ronde of vlakke oppervlakken en bestand zijn tegen extreem hoge of lage temperaturen, olie, chemicaliën, wrijving, blootstelling aan uv-licht en andere veeleisende omstandigheden. Brady-labels zijn getest volgens internationale testmethoden.

 

Ruil uw printer nu in!

Tot 31/01/2019 kunt u uw huidige draagbare labelprinter inruilen voor de nieuwste professionele labelprinter van Brady, gratis of met 50% korting bij aankoop van professionele labelmaterialen voor uw nieuwe printer. Voordat u beslist uw printer in te ruilen, kunt u nagaan welke Brady-printer u kunt ontvangen in ruil voor uw huidige draagbare labelprinter, en kunt u enkele test labels en een demo ontvangen om zelf de evolutie in identificatie te ervaren. Bel ons daarvoor op 0346 269090 of stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Ruil uw huidige draagbare labelprinter in voor de nieuwste labelprinter van Brady en ervaar de evolutie in identificatie. KLIK HIER

 

PS: Meer informatie over Brady printers

 

 

 

 x 
Cart empty